Dagens dugfriske out of office outfit

Flotte solbriller fra Gucci med rabat

IMG_1013

Hvid kjole fra Designers Remix

IMG_0937

Gucci Solbriller

IMG_1013

Flotte solbriller fra Gucci med rabat
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Efter jeg har rykket mit kontor hjem i vores fine hus, har det været meget vigtigt for mig at sørge for at planlægge nogle arbejdsdage med andre, så jeg ikke sidder helt alene hver eneste dag.

Jeg har altid masser af daglig kontakt med mine blogkolleger, men det er oftest over telefon, mail eller via Facebook, og det erstatter altså ikke helt det sociale samspil, det man får ud af at sidde på et kontor, spise frokost med en kollega og lige tage en snak over formiddagskaffen.

Så selvom der er mange fordele ved at arbejde hjemme (og det er der virkelig), så mangler der helt bestemt også noget, og det forsøger jeg at råde bod på, ved at mødes til arbejdsdage med andre søde bloggere.

I har jeg haft fornøjelsen af Dorte – hende har jeg kendt nogle år efterhånden, og selvom vi blogger om meget forskellige emner, så er hun alligevel helt vildt god at sparre med omkring det forretningsmæssige aspekt – og hun er god til at holde mig lidt i ørene, nu hvor jeg som min egen chef ikke altid selv er helt lige så streng 😉

Selvom der uden tvivl går lidt for meget kaffesnak i den sådan en dag på en café, så giver det mig alligevel så mange input, idéer og blod på tanden til at kaste mig ud i nye projekter, at det i sidste ende er meget mere værd end en hel dag alene hjemme foran computeren.

Min aften er blevet tilbragt i selskab med vores naboer. Jeg elsker simpelthen, at både børn og voksne kan få sociale input uden det kræver planlægning, arrangering og logistiske puslespil – og her til aften bød jeg på frikadeller til hele banden, mens naboerne kvitterede med champagne – det er da et bytte, der er til at forstå 😉

Min kjole er fra Designers Remix og er en stor favorit. Jeg elsker den virkelig! Den er fra sidste sæson, og i år har de lavet en lignende variant, som jeg faktisk også har herhjemme – og som jeg håber at kunne lokke  nogle af de andre bloggere til at forevige mig i, når jeg i næste uge drager af sted til de varme lande med dem  😉

Mine Gucci solbriller knuselsker jeg virkelig. Jeg var faktisk en lillesmule i tvivl om dem, da jeg først udvalgte dem – fordi de er en smule store – men de sidder virkelig godt (også i håret 😀 ) -og jeg er vild med looket.

Kjole: Designers Remix – lignende her -.- Solbriller: Gucci -.- Sko: Zara

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *