Tag med mig til Eurovision finalen i Stockholm

Mit outfit til eurovision med jumpsuit fra Gestuz, øreringe fra Julie Sandlau og stiletter fra Rodarte x & Other Stories

Mit outfit til eurovision med jumpsuit fra Gestuz, øreringe fra Julie Sandlau og stiletter fra Rodarte x & Other Stories
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

På lørdag er der Eurovision-finale i Stockholm – og jeg skal med!

Jeg er inviteret af deres sponsor Dailies, der laver kontaktlinser og har et sted midt i Eurovision lejren, hvor man gratis kan få en synstest og har mulighed for at vinde deres endagslinser, så man kan se showet helt klart og tydeligt 😉

Jeg skal af sted med nogle skønne kvinder og jeg glæder mig simpelthen SÅ meget. Det hele peakede den anden dag, hvor det blev offentliggjort, at Justin Timberlake skal optræde – jeg har store planer om at udnytte min backstageadgang fuldt ud i den forbindelse 😛

Jeg har vist langt om længe lagt mig fast på mit outfit. Når man skal til Melodi Grand Prix i Sverige er man jo selvsagt nødt til at iføre sig guldsko – Där jag går i mina gyllne skor 😉
Så jeg skal have disse fuldstændigt fantastisk fine sko fra & Other Stories samarbejde med Rodarte på. Så har jeg investeret i den fineste jumpsuit fra Gestuz med små guldbroderier – jeg planlægger at lade den være lidt åben fortil med en blondebod som denne  indenunder i stil med mit jumpsuit fra Rützou (det er vel Justin, der kommer 😛 ) – og sidst men ikke mindst har jeg fundet et par fine øreringe fra Julie Sandlau frem fra smykkeskrinet, der passer perfekt dertil.

Jeg tror nok, at der i programmet er indskrevet noget styling inden showet om aftenen – og jeg har tænkt mig at bede dem om at gå all in på guld og glimmer 😀

Nå men jeg vil jo gerne have dig med – sådan en oplevelse er næsten alt for god til ikke at dele 😉 – så jeg har planer om at gå all in på Snapchat og håber, du har lyst til at følge med.

Du finder mig på snapchat med brugernavnet: ITSFASHIONBABY

Buksedragt fra Gestuz(findes også her) -.- Stiletter fra Rodarte X & Other Stories findes her -.- Øreringe fra Julie Sandlau (gamle) 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *