Dagens dugfriske outfit

IMG_9001

IMG_9004

IMG_9019

IMG_9012
Indlægget indeholder reklame - læs mere her
Erdetfredag? JA!

En tiltrængt weekend efter en uge, der både har virket urimelig (og) lang – men som samtidig også er fløjet af sted. Jeg var i hvert fald ikke helt klar til at holde weekend rent arbejdsmæssigt – men det betyder bestemt ikke, at jeg ikke nyder det 😉

Weekenden byder på fødselsdagsfejring af min lille, store pige på 5 år. Vi skal have stegt flæsk med persillesovs og fødselsdagskagen skal være min famøse tripple oreo brownie – hun er i sandhed Mors Pige! 😉

Efter et par spændende møder i dag tog jeg videre til et event der dels var faglige oplæg men derudover var krydret med vin, øl og musik – og i selskab med hende her, var det en oplagt måde at skyde weekenden i gang på.

Fordi jeg tog direkte fra møderne og videre til eventet, var jeg også nødt til at tilpasse mit outfit, så det passede til begge dele. Pailetter er ALTID en god idé – så jeg havde fundet et par pailletshorts frem bagerst fra skabet og satte dem sammen med en helt plain sort t-shirt og min nye sorte blazer, som gik perfekt dertil, fordi den er så lang – og så var jeg hoppet i et par nye ankelstøvler, jeg netop har shoppet på lagersalg.

Sort i sort i sort – en evig klassiker 😉

Blazer: Zara -.- T-shirt: James Perse -.- Pailletshorts: Zara (gamle) -.- Ankelstøvler: The Last Conspiracy

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *