Mine ønsker til jul og inspiration til julegaver

juleoensker

Jeg har ikke altid lige let ved at finde på gode julegaveønsker, og jeg er konsekvent altid sent ude med at få skrevet min ønskeliste, så jeg er faktisk lidt stolt af, at min ønskeseddel allerede er klar.

I år er der selvsagt en masse skønne ting til vores hus, der kommer på listen, men det ryger på en fælles ønskeliste – og derudover har jeg altså også altid min egen liste med lækre ting kun til mig 😉

Jeg tænker, at den måske kan bruges som inspiration til jeres egne ønskesedler (eller som gaveideér til jeres kærester, hvis der sidder nogle mænd og læser med).

 • En storbyferie med veninderne
  • Jeg har været af sted på en storbyferie med mine veninder de to seneste år, og jeg vil så forfærdelig gerne gentage succesen. Sådan en ferie burde være obligatorisk for alle småbørnsmødre
 • Bog: Jojo Moyes “Hende du forlod”
  • Jeg har snart læst alle JoJo Moyes bøger, men jeg mangler stadigt denne. Det er ikke bøger af kunstnerisk høj kvalitet, men det er til gengæld god underholdning – og en gang i mellem, er det meget rart med noget mere letlæselig.
 • BH – Princess Tam Tam -.- Trusser Princess Tam Tam
  • Lækkert undertøj er altid en dejlig gave under juletræet, og Princess Tam Tam laver det fineste af slagsen, som gerne måtte finde vej til mig juleaften.
 • Ansigtsserum fra Rudolph Care
  • Jeg bruger stort set hele serien fra Rudolph Care, men især deres serum er jeg ovenud begejstret for. Den gør simpelthen noget for min hud, som jeg ikke har fundet andre steder.
 • Silkekimono med blonder fra Ganni
  • Jeg synes denne kimono fra Ganni er SÅ fin, og den har længe stået på min ønskeseddel.
 • Gucci parfume, Gorgeus Gardenia
  • Min veninde bruger denne parfume, og jeg har gået og lånt lidt af den, og jeg er nu nødt til at have min egen. Den er tilpas tung uden at være for voldsom til hverdag.
 • Yvonne Koné ankelstiletter
  • Jeg har allerede et par stiletter fra Yvonne Koné, som jeg knuselsker, og da jeg så denne variant var jeg heller ikke i tvivl om, at jeg er nødt til at eje dem. Stiletterne er SÅ gode at have på – man kan sagtens danse i dem til den lyse morgen, så jeg tænker også lidt at disse vil  kunne bruges til hverdag.
 • Draperet læderjakke fra Too Good to be Basic
  • Denne læderjakke faldt jeg for til en pressedag for et par måneder siden, og den har jeg drømt om lige siden. Jeg har en nederdel fra TGTBB, som jeg flittigt bruger, og kvaliteten er i top – og det er også tilfældet med denne jakke, selvom prisen er virkelig god for en læderjakke. Jeg kommer dog nok primært til at bruge den som en cardigan/blazer fremfor et stykke overtøj.
 • Ring fra Julie Wettergren
  • Jeg ELSKER de smukke smykker fra Julie Wettergren, og ringen her er en af mine favoritter. Det er nok ikke helt realistisk, at den ligger under træet til mig juleaften, men man har vel lov at drømme 😉
 • Moroccanoil Hårolie
  • Hårolien her er min absolutte favorit indenfor hårpleje, og den er altid fast i mine hårrutiner. Den er ikke helt billig (men bestemt pengene værd!), så det vil være skønt at få den i gave.
 • Rød Cykelkurv
  • Jeg har den fineste røde cykel (med hjerter 😀 ) men mangler en cykelkurv – og den skal naturligvis også være rød 😉
 • Flotte høretelefoner
  • Jeg fik et par fine røde høretelefoner for et par år siden, men børnene overtog dem forholdsvis hurtigt, så nu mangler jeg selv et nyt par. Disse er jo SÅ flotte! De er trådløse og har også mikrofon, så de kan bruges til at tale i telefon med.
 • Badekåbe fra Karmameju
  • Når man flytter ind i et stort gammelt hus, kan man ikke vimse rundt i en blondekimono hele tiden 😀 – så denne lækre lune badekåbe fra Karmameju vil være et lækkert og varmt alternativ.
 • Viktor & Rolf Flowerbomb parfume
  • Min absolutte yndlingsparfume, som jeg altid har i skabet.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *