Fredags(bar) outfit fra kontoret

004

030
036

042

024-001

YAY det er fredag! Hvor har jeg glædet mig til fredag, fest og efterfølgende weekend med familien!

Vi tog allerede lidt forskud på glæderne i går her på kontoret – hvor vi prøvesmagte disse lækre cocktails, som jeg lavede til bloggen.

I dag holder vi fredagsbar på kontoret – jeg tror vist også, jeg skylder et indlæg med lidt mere info om, hvad jeg egentlig går og laver arbejdsmæssigt – og hvor jeg gør det henne 😉 Men jeg sidder på det hyggeligste blogkontor med de sødeste piger – og vi holder fredagsbar i dag for venner og samarbejdspartnere – og jeg glæder mig!

Vi har lagt fine cocktails på flaske på køl, vi har tændt for musikken på kontoret – og vi er i den grad klar til fest og ballade.

Jeg når ikke hjem fra arbejde først – og jeg skal efterfølgende videre til to andre arrangementer, så det er altid lidt svært, hvad man skal tage på, som kan dresses ned til selve arbejdsdagen – og dresses op efterfølgende.

Jeg endte i en Stine Goya kjole, hvor jeg her på kontoret har taget en helt plain sort blazer på til, som nedtoner den en smule. Jeg ELSKER virkelig den model fra Stine Goya – den sidder SÅ fint, og det er nok noget af det i mit klædeskab, jeg har fået flest komplimenter for.

Den kommer hver eneste sæson i forskellige farver- du kan finde den, jeg har på på billedet lige her.

Jeg håber, du også går en skøn weekend i møde – hvad har I mon af planer for de kommende dage? 🙂

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *