Flotte og festlige graviditetskjoler til jul og nytår

Smukke graviditetskjoler og ventekjoler til gravide til fest jul og nytår.

Jeg har fundet en række flotte og festlige graviditetskjoler som er oplagte at bruge til den kommende festsæson i forbindelse med jul og nytår.

Og NEJ – jeg er ikke gravid! 😀 (heldigvis 😉 ) – men det er altid et af de indlæg, jeg får en masse forespørgsler på, fordi folk ofte synes, det kan være svært at klæde sig pænt, når man er gravid.

Jeg kender mange, der ikke vil ofre penge på graviditetstøj, fordi det trods alt (og heldigvis) er en forholdsvis begrænset periode, man har brug for det. Jeg synes dog selv, det gør en kæmpe forskel, at tøjet er designet til en gravid krop, fordi sidder pænere og fremhæver graviditeten på en flot måde.
Til gengæld har jeg ikke investeret i så mange forskellige stykker graviditetstøj, men har i stedet suppleret med en masse forskellige accessories, som jo netop også kunne bruges efterfølgende. 

Jeg har selv gået i kropsnært og smukt draperet tøj under mine 2 graviditeter, og jeg har til gengæld ikke brudt mig om de snit, hvor man har et bælte over maven – jeg ville ikke risikere, at folk bare troede, jeg havde spist for meget chokoladekage 😀 – og det er også det, jeg har taget udgangpunkt i med de kjoler, jeg har fundet her.
Den eneste ikke-graviditskjole, jeg lige kan komme i tanke om, som virkelig er smuk også til gravide, er denne fra Stine Goya.

Pailletkjole fra Mama-licious -.- Glitterkjole fra Mama-licious -.- Lang sort pailletkjole -.- Lang sølvgrå kjole -.- Sort blondekjole med høj hals -.- Kjole med guldpailletter -.- Mørkeblå lang kimonokjole med pailletter -.- Guldfarvet lang kimonokjole med pailletter -.- Tætsiddende sort kjole -.- Mørk metallic kjole 

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *