Sort/hvidt outfit på kontoret

046A

047B

008-001

022-001
024

035-001

038-001

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg er svært glad for blå i alverdens nuancer – og det bærer min garderobe i høj grad præg af 😉

Forleden brød jeg dog ud af min comfortzone og hoppede i et sort/hvidt outfit, og jeg synes faktisk, sættet fungerede rigtig godt.

Skjorten er vist en klassiker hos mange, men det er dog ikke så længe siden, jeg selv investerede i den. Jeg har forsøgt mig med flere billige udgaver en af en helt klassisk skjorte, men de har hurtigt mistede pasformen og er blevet nussede at se på, så til sidst flottede jeg mig og gik all in med en Ralph Lauren skjorte, og det har jeg i den grad ikke fortrudt. Det ER altså kæmpe forskel ift de skjorter jeg ellers har købt hos fx Zara og H&M, og når den er så klassisk og tidsløs, så er det en af de ting, hvor jeg godt vil ofre lidt ekstra. Den knitrer så dejlig skønt, kraven er lidt mere stiv og holder faconen, og så er det tydeligt at mærke, at kvaliteten er meget bedre.

Nederdelen er en god gammel kending fra Malene Birger, som efterhånden er en del sæsoner gammel. De har den med i alle deres kollektioner, så jeg kan vist ikke være den eneste, der er begejstret for den style. Jeg bruger den både på job, men også til mere festlige lejligheder fx sammen med en paillettop som her.

Skjorte: Ralph Lauren -.- Nederdel: by Malene Birger -.- Støvler: The Last Conspiracy

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *