En dejlig dag i Knuthenborg Safaripark

005

006

015

020

021

028

030

090

096

114

131

For et par uger siden var vi blevet inviteret til en dag i Knuthenborg Safaripark, hvor vi har været en enkelt gang tidligere. Det har begge gange været en kæmpe succes, hvor dagen er gået alt alt for hurtigt.

Denne gang var vi så heldige at have selskab af søde Signe og hendes helt fantastisk dejlige familie. Alle 4 børn har det SÅ godt sammen – og det samme har forældrene. Og jeg nyder, at jeg kan få lov at få et baby-fix, når jeg får listet baby V over til mig 😀
Så vi så nærmest ikke vores børn, da vi havde sluppet dem løs på legepladsen. Knuthenborg Safaripark huser nemlig ikke kun vilde og flotte dyr – de har en af de største – og bedste – legepladser, vi nogensinde har set. Limpopoland hedder det – og det blev faktisk indviet af Magnus Heunicke, mens vi var der. Man kan klatre, hoppe, rutsche, balancere, lege vandlege og masser af andre ting. Så mens børnene havde en fest, hyggede vi voksne med kaffe på en bænk i nærheden – winwin for alle parter 😉

Vi nåede også et smut rundt i parken -bl.a. var vi ude at køre med bus i abeparken, hvor man får udleveret lidt mad til aberne, så de hopper op på bussen, mens man kører, og børnene kan se dem på helt tæt hold. Derudover var vi henne at klappe heste, kameler og lamaer – men desværre nåede vi lige præcist ikke ind til tigerne, før parken blev lukket – så jeg tænker, vi må en tur af sted senere på året 😉

Hvis I vil en tur af sted, så kan jeg varmt anbefale, at man tager sin egen madkurv med. Der er nemlig opstillet borde og bænke overalt i parken, så man kan sidde og spise maden i de helt fantastisk smukke omgivelser.

Knuthenborg Safaripark ligger knapt 2 timers kørsel fra København – og jeg slet ikke anbefale det nok. Når man først har betalt entréen, er alt gratis (legeplads, vandlegeplads, vandrutchebane og indgang til alle dyrene), og jeg tør næsten garantere, at det vil være et sikkert hit for voksne og børn i alle aldre.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *