#ifeelisensoric 1 – vind en smuk blomstret nederdel fra Baum und Pferdgarten

136

078

161128

034

149  163

Indspilning i fuld skærm 05-05-2015 143933
I dag kan du vinde en smuk blomstret nederdel fra Baum und Pferdgarten til 1.000 kr i konkurrencen med Siemens iSensoric

Denne nederdel fra Baum und Pferdgarten har det smukkeste print, som er perfekt til forår og sommer. Den kan både dresses op med en fin silkeskjorte – eller ned med en mere grov strik, så man også kan bruge den til hverdag.

Jeg elsker, når man på den måde kan få brugt sine ting, og de ikke bare ender med at hænge i skabet, fordi man kun tør at tage dem på ved helt specielle lejligheder.

Selvfølgelig er der dermed også større risiko for, at man spilder på den – i hvert fald, hvis man er lige så klodset som mig 😉 Men så er det netop, at Siemens iSensoric vaskemaskinen kommer til sin ret med sit speciallavede pletprogram, der er designet specielt til at fjerne de  mest typiske pletter som fx som fx rødvin, chokolade, græs, jordbær, jord, make-up, kaffe mm. Læs mere om maskinen i mit indlæg her.

På billederne har jeg tilsat den en smuk strik fra Vanessa Bruno Athé samt mine uundværlige Ray Ban aviator solbriller – og efter en tur på stranden med hele min familie, skulle vi lige afslutte dagen ved en pølsevogn, hvorefter jeg naturligvis formåede at spilde på min helt nye nederdel.

Billederne er næsten lidt for lyse til, at man kan se, hvad pletten er – men jeg kan hjælpe en smule med at sige, at det er en rød, klæbrig substans, som børnene næsten kan spise til hvad som helst herhjemme 😉

Hvis du nu lægger en kommentar her til indlægget, hvor du kommer med dit bud på, hvad pletten er – så er du med i lodtrækningen om en nederdel magen til  min (altså bare uden plet, og helt ny 😀 ) i en str. 38.

Sidste chance for at deltage er den 31. maj kl 22, hvorefter jeg udtrækker en vinder, der får direkte besked og offentliggøres her på bloggen – held og lykke!

Konkurrencen her er en del af en kampagne, hvor Siemens over 10 dage her på bloggen hver dag udlodder et lækkert stykke tøj og den sidste dag udlodder deres fantastiske Siemens iSensoric vaskemaskine – i alt er der næsten præmier for næsten 19.000 kr – læs mere om vaskemaskinen og konkurrencen her – og find alle konkurrenceindlæg via dette link. Husk at kigge ind hver dag for at se de nye lækre præmier.

siemensisensoric

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *