Tilbage foran skærmen :)

barca8

Der kom lige pludselig en del dages stilhed fra min side, hvilket egentlig ikke var meningen. Jeg har været på venindetur i Barcelona (vi gentog succesen fra sidst), og jeg havde faktisk planlagt at medbringe min computer for dels at få arbejdet en smule, men også for at kunne opdatere bloggen undervejs.
Jeg fik også pakket mit strømstik ned i håndbagagen, mens min computer blev liggende lige så fint på køkkenbordet, da taxachaufføren pludselig ringede på dørtelefonen midt om natten, og jeg skyndte mig ud for at undgå, at han vækkede hele familien (det klarede jeg så selv, for da jeg skulle låse døren, formåede jeg at tabe min nøgle, så den røg hele vejen ned i parkeringskælderen, og jeg måtte bede min mand om at hente den, fordi jeg ikke kunne nå det 😀 ).

Men altså – et par ufrivillige fridage fra computeren skal man heller ikke kimse af – især ikke, når de bliver tilbragt i det bedste selskab og krydret med god mad, kølig vin, lidt kulturelle indslag, masser af shopping og dans til den lyse morgen. Jeg har et indlæg i ærmet med gode tips ift de ting, vi oplevede denne gang, og så kan du også se frem til en skøn konkurrence, jeg skyder i gang med præmier for næsten 19.000 kr 😀

Men NU vil jeg hoppe ud i solen med resten af familien – vi har vist både haletudsefangning og tivolitur på programmet for i dag – hvad tilbringer du mon storebededagsferien med?

Bluse: Vanessa Bruno Athé -.- Nederdel: Vanessa Bruno Athé -.- Skjorte: Zara -.- Kuffert: SuitSuit

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *