Fantastisk bondegård fra Playmobil – et hit til dyreglade børn

050

103

001082

Indspilning i fuld skærm 19-04-2015 230710

Det er sjovt, som der bare er nogle typer legetøj, der altid er et hit hos vores børn – sådan er det i hvert fald med Playmobil. Børnene har efterhånden leget sig igennem en ret stor del af Playmobils sortiment, men det gør bestemt ikke deres begejstring eller jubel mindre, når vi som forleden modtog en pakke med en ny serie, som børnene skulle afprøve, og jeg dermed kunne skrive om.

Det er en ny bondegårdsserie, og for et par storbybørn som mine er det jo nærmest helt eksotisk at kaste sig ud i det 😉 Undervejs affødte det i hvert fald en del spørgsmål om, hvorfor man fx ikke drikker mælken fra grisene, hvorfor der altid er katte på en bondegård, og hvilket kød der mon kommer fra en gris – arhm 😀

Playmobil tager en del tid at samle, og herhjemme er det næsten altid fordelt på den måde, at en af vi voksne sidder og samler sættet, mens børnene til gengæld leger med figurerne (de er altid et stort hit! – og som jeg tidligere har nævnt her, så er figurerne altid hovedpunktet i Playmobils univers, og det kendetegnende for figurerne er smilet på deres ansigt, som sørger for, at figurerne altid er glade og venlige – og aldrig uhyggelige) og med de ting, vi får samlet undervejs.

Så vores børn er som sådan ikke med til at samle sættene – eller i hvert fald ikke de helt store sæt – men til gengæld hjælper de fx med at samle hjul til traktoren, at sætte hat og hår på figurerne osv.

039

002

090

035

037

059

 

Bondegårdssættet er et hit, fordi det med sine mange detaljer lægger op til et utal af scenarier, som børnene kan lege ud. Æblerne på træerne kan rent faktisk plukkes og bruges som mad til ænderne og grisene. Der medfølger en malkemaskine, der kan sættes på koens yver, der er en kat med killinger, der kan slænge sig i bondemandens seng, der er et par store krus, så man kan nyde et velfortjent glas limonade i skyggen – og så er der jo alle dyrene. Jeg tror, at de fleste børn elsker lege med dyr – eller – herhjemme er Fidusen nok mest fan, mens Trutten i stedet foretrækker at udkæmpe lidt mere voldelige slag – end de der foregår mellem kamphanerne i hønsegården 😀

Men de har nu begge leget ret meget med sættet, siden det blev pakket ud af æsken og samlet. Det geniale ved Playmobil er også, at man kan inddrage de forskellige ting på tværs af sættene – så herhjemme har grisene fået sig en tur i Pariserhjulet, mens ridderne har bekæmpet de meget frække høns, der forsøgte at stikke ud af indhegningen – og så har børnehaven naturligvis været på udflugt for at se de fine dyr på bondegården 😉

117

056

009

På billederne kan du se den store bondegården, som koster 899 kr – derudover er der to tillægssæt: traktoren med halmballebånd til 299 kr og hundehuset til 129 kr – så som det altid er tilfældet med Playmobil, så kan du finde noget til ethvert budget og til enhver anledning.

Jeg kan uden at blinke varmt anbefale dette tema fra Playmobil, og hvis det barn – som min datter – er tosset med at lege med dyr, så vil jeg næsten garantere, at det bliver et stort hit.

 

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *