Picnic hjemme i stuen med proteinrig levebrød

053

055

107

059

080 085

060

090

092

103

 

For et par uger siden var vi så heldige, at Schulstad Levebrød kom forbi med en kurv fyldt med alverdens lækkerier for at sætte fokus på deres proteinrige Levebrød.

Fidusen og jeg var alene hjemme, mens drengene var i biografen, og vi besluttede os for at dække op til picnic inde på stuegulvet. Der blev lagt et stort tæppe ud med puder, vi fandt vores fineste paptallerkener frem – og så diskede vi ellers op med alle de lækre ting fra kurven, så alt var klart, da drengene kom hjem.

picnic

Det er sjovt, så lidt der egentlig skal til, for at skabe en helt anden madoplevelse – havde vi sat os omkring bordet ville det have været en almindelige frokost med lidt mere lækkert pålæg end normalt – men nu sad vi faktisk et par timer på gulvet og hyggede på bedste skovturs-maner – så det blev gjort til en hyggelig oplevelse og ikke bare et måltid.

Vi har to børn, der desværre ikke er specielt glad for rugbrød – og som i det hele taget fortrækker brød så hvidt som mine ben på en spæd forårsdag – og vi har virkelig forsøgt. Både min mand og jeg elsker rugbrød, men vi har efterhånden måtte sande, at det er en af de kampe, vi ikke kommer til at vinde.

Rugbollerne fra Levebrød røg dog ned med det forskellige lækre pålæg, og det er bestemt et godt alternativ, når rugbrød ikke hitter. Min mand og jeg nød til gengæld det helt vildt lækre og saftige rugbrød samen med lakserilette og diverse andre gode sager.

Vi spiser ofte Levebrød – når vi ikke har tid til selv at bage – men de her proteinrige brød er nye i serien. De er lavet på rug, så de mætter meget – og oven i er de så fyldt med proteiner, fibre og fuldkorn. Og så er de stadigt dejligt bløde – det er nemlig noget, især Trutten går meget op i, når vi skal købe morgenbiller.

Her fik vi en forholdsvis sund frokost i børnene ved at lege en hyggelig oplevelse ind i maden – og det er netop de der små tips, der kan hjælpe dig til en sundere hverdag.

Jeg vender tilbage med andre gode tips, jeg bruger i en travl hverdag til at holde mig sund – og så har jeg en lækker konkurrence i ærmet til gengæld for jeres gode tips – men mere om det senere 😉

Indlægget bringes i samarbejde med Schulstad Levebrød

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *