En god afslutning på en fantastisk weekend

005

skovalf

013

021

029

030-001

036-001

041

042

Her i weekenden har Manja og jeg haft samlet de fleste af vores dygtige bloggere fra Petit Podium samt et par nye bloggere, der snart flytter ind på vores platform, til et fantastisk event i København.

Vi havde den mest fantastiske dag lørdag og overnattede på hotel i København søndag. Ved middagstid blev jeg hentet af min mand og mine børn – og så kørte vi direkte ud i Dyrehaven for at nyde, at solen havde begunstiget os med dens selskab. Min mand var jo på skitur hele sidste uge og kom hjem sent fredag aften, hvor jeg så tog af sted lørdag morgen – så vi nød at kunne gå en lang tur i skoven med varm kaffe i koppen, så der var tid til at tale, mens børnene klatrede i træer og gik på jagt efter skovens vilde dyr.

Det var virkelig en af de bedre dage – som blev afsluttet med hjemmelavet pizza og Arvingerne på sofaen efterfølgende – og nu er en ny uge så allerede i gang – jeg kunne ærlig talt godt have brugt en enkelt dag ekstra i denne weekend 😉 Heldigvis byder denne uge på alverdens dejlige ting – både arbejdsmæssigt og privat – så jeg klarer den med lidt ekstra kaffe og mit hemmelige lager af chokolade!

Fidusen: Jakke: Mini a ture (samme uden pels – men til halv pris her) -.- Hue: H&M All for children

Trutten: Jakke: Canada Goose -.- Hue: Name It

Farmand: Frakke: Mads Nørgaard -.- Solbriller: Tom Ford

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *