H&M All For Children 2014

H&M hennes and mauritz all for children oktober 2014 unicef

H&M hennes and mauritz all for children oktober 2014 unicef

H&M hennes and mauritz all for children oktober 2014 unicef

H&M hennes and mauritz all for children oktober 2014 unicef

Det er efterhånden blevet en rigtig god tradition, at H&M hvert år i oktober lancerer en eventyrlig og fuldstændig fantastisk kollektion af børnetøj under navnet “All For Children” som støtter Unicefs arbejde med udsatte børn med 25% af salgsprisen.

Dette år er heldigvis ingen undtagelse – og i år er der sådan lidt eventyrlige skovvæsner over temaet – og jeg er vild med det!

Det gode ved de her kollektioner er nemlig, at det primært er almindeligt tøj – men der er så mange små finurlige detaljer, som gør at det egentlig samtidigt også er udklædningstøj.

allforchildren2014

allforchildrenvest

allforchildrenhue

Fidusen har været så heldig at teste et par styles her inden, det rammer butikkerne, og det er i virkelig lækker, tyk kvalitet, samtidigt med at priserne er yderst fornuftige. – og hun valgte så stort set at tage ALT tøjet på på én gang her til morgen, da hun skulle i børnehave 😀

Jeg har en del favoritter, og begrænsningens kunst har aldrig faldet mig let – men til Fidusen ville jeg elske den fine quiltede hoodiekjole, blusen med kattetryk i guld og pindsvinehatten (hvis det da er et pindsvin?) – hun bruger stadig sin flamingohat flere gange om måneden, så pindsvinehatten MÅ vi have.

Til Trutten er der virkelig  meget – allervigtigst er billeblusen – den har han selv set, og eftersom han lige pt er dybt fascineret af insekter, så er der ikke noget at være i tvivl om. Blusen med insektvinger, huen, jakken og regnfrakken er også alle noget, der meget gerne måtte flytte ind på matriklen. Realistisk set, så har han ikke brug for hverken jakke eller regnfrakke – desværre! 😀

Kollektionen kommer til salg i morgen, den 30. oktober 2014 kl 10 online og i følgende butikker: Amagertorv (Strøget), Fields, Galleri K og Fisketorvet (alle andre end os i København, må altså forsøge sig online) – og tøjet fås i str. 92-128 samt en babykollektion i str. 62-86.

Hvilke favoritter har du mon udset dig?

Smukt tøj til drenge fra H&M all for children kollektionen af børnetøj i oktober 2014

Smukt tøj til drenge fra H&M all for children kollektionen i oktober 2014

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *