Vanvittige videnskabsmænd og hemmeligt laboratorium som tema til Truttens 6 års fødselsdag

temafest laboratorium og videnskabsmand til børnefødselsdag temafest laboratorium og videnskabsmand til børnefødselsdag

Trutten har for længe siden lagt sig fast på det mest fantastiske tema til sin 6-års børnefødselsdag – det skal være vanvittige videnskabsmænd og hemmeligt laboratorium.

Min lillebitte dreng – som vist ikke er helt så lille endda – fylder 6 år på fredag, og om jeg fatter, hvordan han lige pludselig er blevet så stor! På fredag holder han fri fra børnehaven og har en hyggedag med mig – vi har endnu ikke planlagt, hvad vi skal lave, men vi har indtil nu talt om Nationalmuseet, biografen og La Glace konditoriet. Om aftenen har fødselaren bestemt, at vi skal ud at spise – herhjemme har vi nemlig en regel om, at man selv må bestemme menuen på sin fødselsdag – og den fik Trutten så gradbøjet til at spise ude 😀

Lørdag kommer hele familien på besøg til kaffe, kakao, masser af kage og hjemmelavede hotdogs til aftensmad – og så mangler vi fejring med børnehaven. Da det er hans sidste år i børnehaven (ARGH!), har vi valgt at invitere hans stue hjem til os. Han har det simpelthen så godt på den stue, han rykkede hen på efter sommerferien, og jeg er glad for, at han kan invitere dem hjem til os sammen med de søde pædagoger.

Traditionen tro skal fødselsdagen afholdes som et tema – og det var faktisk lige efter hans sidste fødselsdag, at han besluttede sig for dette tema. Det skal være vanvittige videnskabsmænd og hemmeligt laboratorium – og jeg ELSKER idéen.

Vi kommer først til at holde fødselsdagen om et par uger, så jeg har ikke alt på plads endnu – men jeg har følgende scenarie i tankerne: laboratoriejakker, beskyttelsesbriller, navneskilte, måleglas med farvede væsker og røg – samt naturligvis en masse spændende og sjove forsøg.

Og i den forbindelse: Kan du mon anbefale nogen i nærheden af København, der er dygtig til at lave kager i stil med den på billedet?

Billedkilde: Pinterest (tryk på dette link for at komme til billeder, hvor der er kilde til hvert enkelt billede)

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *