Verdens bedste cykelhjelm til børn fra EGG helmets

P1230169

P1230178

egghelmet3

egghelmet

egghelmet2

Jeg har vist dem frem et par gange tidligere her på bloggen – men de fortjener en gentagelse, fordi de er vanvittigt geniale, og fordi jeg simpelthen har fået så mange mails og kommentarer med spørgsmål til, hvor man kan købe dem.

Det er  naturligvis Trutten og Fidusens fuldstændigt fantastiske cykelhjelme fra EGG Helmets, jeg taler om. Jeg tror aldrig, vi har oplevet at blive stoppet af så mange fremmede mennesker før, der er nødt til at høre, hvor hjelmene dog er fra. Eller har fået så mange smil fra fuldstændigt fremmede, der bare bliver glade af at se mine to unger komme  cyklende med de her skønne hjelme på. Og de ER virkelig også flotte.

Derudover er de både godkendt som cykelhjelm, skihjelm og til vandsport – og så har de sådan et smart system med nogle små puder indeni, som man kan pumpe luft i ved hjælp af en knap, så hjelmen kommer til at sidde helt tæt rundt om barnets hoved og passe perfekt!

Vi er fans, kan du nok høre – og det er alle de andre, jeg kender personligt, som nu også har købt den altså også.

Den fås i to størrelser, og både Trutten og Fidusen har den store størrelse.

Det rigtig gode er, at jeg indtil nu ikke har haft et bestemt sted at kunne henvise til, når folk spørger, hvor man kan købe den. Men en af mine favorit-webshops, Lirum Larum Leg, har netop fået den på de virtuelle hylder.

Du køber selve hjelmen alene. Så skal du derefter tilvælge et overtræk – som fås i alverdens flotte designs, og til sidst kan du så vælge pynten – fx en prinsessekrone, djævlehorn eller en hanekam – og på den måde kan man faktisk også skifte udseende på hjelmen, hvis man fx senere får en dreng, der skal overtage søsters hjelm, og det måske er lidt for tøset med lyserøde blomster og prinsessekrone 😉

Du finder hjelmene lige her – og spørg bare løs, hvis du har nogle spørgsmål. Det er meget bedre for alle, hvis de kommer her på indlægget end via mail eller FB, fordi andre så også kan få glæde af svarene 🙂

 

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *