Få mit yndlingstørklæde fra by Malene Birger ganske gratis (næsten)

malenebirgertorklaede
Du kan få et lækkert uldtørklæde fra by Malene Birger ganske gratis, læs mere i dette indlæg.

Jeg har snart haft mit uldtørklæde fra by Malene Birger i 3 år, og jeg bruger det flittigt hvert eneste efterår og vinter – både som halstørklæde udenfor, men også som et pænt tørklæde til fx en fin strik, når jeg er indenfor – du kan se det i brug på et gammelt outfit her.

Det er varmt uden at være voldsomt, og det kan sagtens både puffes op, så det fylder en del eller bindes tættere, så der ikke er så meget volumen på. Jeg har de seneste sæsoner holdt øje med, hvilke nye print det kom i, for jeg ville egentlig gerne have endnu et tørklæde, så jeg har lidt at skifte med (jeg bruger det bogstavlig talt hver eneste dag i den kolde periode), men indtil nu har der ikke været noget, jeg lige faldt for. I år er det faktisk kommet i den udgave, jeg har – lige her – og så er der også kommet denne udgave, som jeg er helt vild med. Et smukt grafisk print i sorte og grålige nuancer, så det passer til stort set alt i min garderobe.

Lige nu kører der en kampagne, hvor man får tørklædet i dette print som en gratis gave, hvis man køber for minimum 2.000 kr by Malene Birger lige her. Tørklædet har en værdi af 799 kr, og allerede nu har jeg udregnet flere forskellige modeller for, hvordan jeg jo nærmest tjener penge på, at købe tøj på den måde 😉

bymalenebiger

Jeg har vanvittigt mange ting på min ønskeliste fra by Malene Birger for øjeblikket, og det ville derfor også være en smal sag for mig at komme over grænsen på de 2.000 kr – her er et par af mine favoritter.

Sort kjole med glimmer (perfekt til julefrokostsæsonen) -.- Lækker ternet strik -.- Fabelagtig jumpsuit med turtleneck (den må jeg have, spørgsmålet er bare, om jeg tør at vente til udsalget, eller om jeg skal slå til med det samme) -.- Printet bluse -.- Printede bukser (som skal bruges med den matchede bluse som et lækkert sæt)

 

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *