Min Vinterfrakke fra Baum und Pferdgarten

Udover det dejlige selskab og vores fælles passion for både mode og børneuniverset, så var det gode ved at følges med Louise under modeugen, at jeg havde en kompetent og villig fotograf – i modsætning til min kæreste, som altid skal lokkes eller tvinges til at tage billeder af mit outfit 😛

Derfor fik jeg også langt om længe foreviget min smukke vinterfrakke fra Baum und Pferdgarten med et par fine billeder, hvor man også kan se den overraskende detalje med det lidt grovere bælte som kontrast til den ellers klassiske frakke.
Frakken har formået at holde mig varm under hele modeugen, hvor kulden ellers gjorde sit for at gøre det modsatte – så frakken må siges at have bestået som både varm og praktisk 😉

Frakke: Baum und Pferdgarten -.- Tørklæde: by Malene Birger -.- Sko: Zara

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Det er vist første gang jeg kommenterer på din blog og jeg er generelt dårlig til at skrive på blogs med mindre jeg har noget vigtigt på hjertet, men denne gang er jeg nødt til at skrive: Du ser helt enorm sød og smuk ud på det andet billede!!! Waw.
    – Anne

    • Tusinde tak for dine virkelig søde ord Anne – nu har jeg været inde og læse dem flere gange og har været så forlegen, at jeg næsten ikke kunne få formuleret et svar til dig.
      Men dine ord er blevet gemt, så jeg kan hive dem frem én af de dage, hvor overskuddet ikke er så stort og man har brug for lidt at varme sig på – tak 🙂

    • Tusinde tak Maria – det er nemlig netop en tidløs frakke, jeg er gået efter, så jeg de næste sæsoner kan skeje lidt mere ud og stadigt have denne samtidigt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *