Lækre nye læderstøvler og give-away om 1000 kr til at shoppe for

 

 

 

 

 

 

Du kan vinde et gavekort på 1.000 kr til at shoppe tøj hos Bon’A Parte, hvis du læser med nederst i dette indlæg!

Noget af det, jeg faktisk er rigtig dårlig til at købe, er sko, støvler og stiletter. Jeg ved egentlig ikke helt, hvorfor det er sådan – for jeg elsker sko! – men jeg fristes bare ofte af sjove ting som kjoler, skjorter eller ting med pailletter.

For to år siden fik jeg mit første par støvletter fra Bon’a Parte – og de er stadig i brug ret ofte, og da jeg kiggede Bon’A Partes nyes kollektion igennem, var jeg derfor heller ikke i tvivl om, at disse støvler skulle hjem til mig.

Jeg ved, at kvaliteten er i top, de andre støvler er SÅ behagelige at have på, fordi der er en smule plateau i, og så er de her lige den stil, jeg har været på udkig efter.

Jeg er allerede virkelig glad for dem og de har været på shopping, gåtur med børnene på Kastellet og leg på legepladsen – så de må vist være godkendt som mor-venligt fodtøj 😉

Du kan finde støvlerne lige her – og resten af Bon’A Partes efterårskollektion her.

Jeg kører en konkurrence med Bon’A Parte, hvor du kan vinde et gavekort på 1000 kr til at slå dig løs blandt deres enormt store udvalg. Den kører over 3 runder, hvoraf dette er den anden – den første finder du her – og du kan deltage med ét lod i hver konkurrence, hvis du har lyst.

Jeg har fået lov at udlodde et gavekort på hele 1.000 kr til en heldig læser her på bloggen.

For at deltage skal du hoppe ind i webshoppen (linket er her) og finde et af dine favorit-items. Det skal du linke til i en kommentar her til indlægget – og så skal du samtidigt tilmelde dig deres nyhedsbrev via formularen her på indlægget.

Der kommer yderligere ét indlæg, hvor du også kan smide et lod i puljen for at forøge dine vinderchancer, hvorefter vinderen vil blive fundet ved lodtrækning.

 

Dette indlæg bringes i samarbejde med Bon’A Parte, men mine anbefalinger og holdninger kan man ikke købe sig til – og de er derfor ganske oprigtige.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *