De perfekte jeans fra Bon’A Parte – og en lækker give-away

 

Jeg har længe været udkig efter de helt perfekte skinny jeans, og jeg kan meget vel have fundet dem i disse jeans fra Bon’A Partes efterårskollektion. Der er så meget stretch i, at de sidder dejlig behageligt, selvom de sidder tæt til – og så er de stadigt så meget jeans, at de ikke minder om denim leggings.

Jeg har på det seneste været en del jeans igennem uden at finde en favorit, så jeg håber, jeg forbliver gode venner med disse -især fordi prisen bestemt også er rar.

Jeg har jo efterhånden prøvet mig igennem en del ting fra Bon’A Parte, og jeg bliver positivt overrasket hver eneste gang – der er mange fine ting i webshoppen her til start-efterår. Jeg var også meget fristet af bukser med sort/hvidt mønstret print, læderstøvler og en lang lækker cardigan.

Jeg har fået lov at udlodde et gavekort på hele 1.000 kr til en heldig læser her på bloggen.

For at deltage skal du hoppe ind i webshoppen og finde et af dine favorit-items. Det skal du linke til i en kommentar her til indlægget – og så skal du samtidigt tilmelde dig deres nyhedsbrev via formularen her på indlægget.

Sidste chance for at deltage er den 28. september – og der kommer yderligere to indlæg, hvor du også kan smide et lod i  puljen for at forøge dine vinderchancer 🙂

Dette indlæg bringes i samarbejde med Bon’A Parte, men mine anbefalinger og holdninger kan man ikke købe sig til – og de er derfor ganske oprigtige.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *