Fine frakker med tern og striber på tilbud

Opdateret for nylig44

Var det noget med inspiration til vinterfrakker og vinterjakker på tilbud og udsalg?

Jeg elsker at kigge på vinterfrakker. Jeg køber langt fra en ny hvert år, men det afholder mig ikke fra at forelske mig i adskillige udgaver hvert efterår 😀

Denne sæson byder på tern og striber – gerne i nogle graduerede grå farver – og jeg er fan! Jeg har faktisk allerede en frakke i samme stil fra sidste år – nemlig denne frakke – så jeg burde vist i stedet se mig om efter en helt klassisk ensfarvet frakke med bælte i livet – men det må komme i et andet indlæg! Flere af frakkerne i dette indlæg er faktisk på tilbud i denne weekend – så hvis du også er fristet, skal du nok ikke vente alt for længe 😉

Hvor ofte køber du mon ny vinterfrakke? – jeg prøver nemlig at gå efter en klassisk frakke i god kvalitet, som så til gengæld kan følge mig en del år.

Frakke 1 fra Vila -.- Frakke 2 fra Freequent -.- Frakke 3 fra Esprit -.- Frakke 4 fra Gestuz -.- Frakke 5 fra Soft Rebels -.- Frakke 6 fra Day Birger et Mikkelsen

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *