Lækkert outfit fra BON’A PARTE

P1130806   P1130823

P1130729

Cardigan -.- Sko -.- Frakke

Sidste efterår fik jeg mulighed for at prøve en række forskellige items fra BON’A PARTE – og flere af dem er blevet nogle af mine absolutte favoritter i garderoben – som fx mine fantastiske støvler.

Jeg har fået lov at vælge lidt igen i år – og det har jeg glædet mig til! Jeg havde, inden mit første personlige bekendtskab med mærket – en idé om, at det mest er noget for lidt ældre kvinder. Jovist er jeg ikke selv helt ung længere – men jeg havde faktisk ikke troet, at det var noget for mig.

Jeg tog fejl!

Denne gang havde jeg nogle erfaringer med fra sidst, så jeg var ret målrettet, da jeg sad og kiggede det store udvalg igennem. Jeg ville først og fremmest gå efter et par sko eller støvler – fordi jeg stadigt bruger de andre på nærmest daglig basis, og kvaliteten er fantastisk. Derudover ville jeg også gerne have en jakke – og så var jeg mere usikker på, hvad det sidste skulle være.

P1130727P1130720

P1130741

P1130739

P1130742

Frakken faldt jeg for allerede på forsiden – det er lige sådan en frakke, jeg længe har ledt efter, men hvor jeg har haft svært ved at finde den helt rigtige.

Den er dejlig løs og afslappet i snittet – og den er faktisk så overraskende varm (det skyldes måske de 10% uld, den indeholder), at jeg indtil nu har måtte tage den af, når jeg har haft den på og vi har været ude – det er dog en efterårs/forårsfrakke – og ikke en vinterfrakke.

Den har dog været i brug en del gange allerede, og jeg har fået ret mange komplimenter for den. Jeg bruger den mest åben, fordi jeg synes, pasformen kommer mest til sin ret på den måde – men jeg elsker den! Intet mindre.

P1130820

P1130810

Denne cardigan har jeg også allerede brugt en del gange. Jeg kan rigtig godt lide pasformen, som er lidt jakke-agtig – samtidigt med at den er blød som en cardigan. Den hænger nemlig så tungt, at den ikke minder om mine uldne cardigans – og looket understreges også af “læder” detaljerne ved skuldrene.

Jeg bruger den typisk med en t-shirt sammen med en nederdel eller et par jeans 🙂
P1130788

Sidst men absolut ikke mindst er der mine pumps. Jeg havde ret høje forventninger til dem – mine tidligere erfaringer med BON’A PARTES fodtøj taget i betragtning – og jeg er ikke blevet skuffet. Jeg gik efter et par sko, jeg kan bruge til hverdag – men som er lidt finere end mine støvler.

Efter jeg er blevet mor, så har jeg ret høje krav til mit fodtøj – jeg skal kunne gå i det en hel dag uden at få ømme fødder, jeg skal kunne løbe rundt i det, når jeg jagter en 2-årig rundt i Netto – og vil stadigt også gerne se en smule chic ud.

Nu har jeg brugt skoene gennem de seneste uger, og der er ingen tvivl om, at de opfylder alle kriterier. De er i 100% læder og har en diskret slangeprægning i skindet – og så er hælen lige tilpas høj og tyk til at de egner sig som hverdagssko.

Dette indlæg bringes i samarbejde med BON’A PARTE
Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *