Fødselsdagsoutfit taget af upcoming stjernefotograf

053

054

056

057

Jeg havde sådan en dejlig fødselsdag i går, og glæder mig til at fortælle lidt mere om det. I dag skal jeg dog en smuttur til Berlin, så i første omgang nøjes jeg med at vise mit outfit. Denne gang har jeg haft en helt ny, men meget lovende, fotograf i spil – nemlig selveste Trutten.

Min mand havde sent fri fra arbejde i går, så da vi var på vej hjem fra børnehave, og jeg alligevel havde mit kamera med, fik Trutten lov at prøve. Bortset fra det faktum, at kameraet var så tungt, at han havde lige lovlig svært ved at holde det 😀 – så gik det overraskende godt, og jeg øjner bestemt potentiale i min dygtige dreng.

Kjole: by Malene Birger -.- Sneakers: Adidas -.- Læderjakke: Kate Moss x Topshop (gammel)

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *