Fidusens fabelagtige kjole

IMG_0742

IMG_0746

IMG_0750

IMG_0733

IMG_0743

IMG_0779

Fidusen ville også være fin til vores 1-års bryllupsdag – ja faktisk ville hun allerhelst have haft denne kjole på hver eneste aften på ferien, men jeg syntes ikke helt, den harmonerede så godt med store portioner spaghetti og kødsovs 😀

Men hun fik den på et par gange – inklusiv på vores 1-års bryllupsdag – og hold nu op hvor var hun stolt og fin.

Kjolen fik hun til sin fødselsdag, hvor vi holdte prinsessetema. Den har hængt fremme og pyntet på værelset lige siden, hvor vi har ventet på en god anledning til at få den på. Den er fra det australske mærke Tutu du Monde, som laver de mest fantastiske og eventyrlige kreationer til små pyntesyge piger.

Det er et stykke tid siden, vi købt den, og jeg kan ikke umiddelbart finde den på deres hjemmeside længere – den er dog her i en anden farve. Men ellers hedder modellen Audrey, og når man googler kommer der en del forskellige forhandler frem, så mon ikke der er nogen, der sender til Danmark? Jeg hjalp i hvert fald i sin tid en læser her på bloggen med at opstøve et sted, fordi hun skulle bruge den som brudepigekjole til sin datter 🙂

Fidusen: Kjole: Tutu du Monde -.- Sandaler: Angulus -.- Hårspænde: Tutu du Monde

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *