Vind de geniale Swim-Fin svømmebælter

swimfin

OBS: Konkurrencen er slut, og de to heldige vindere blev: Karina Olsesen & Gitte – de har begge fået direkte besked.

Sjældent har jeg skrevet et indlæg, eller postet et billede på instagram, som har fået så stor respons, som det med Fidusen og hendes fine SwimFin. Og jeg forstår det ærlig talt godt. Først og fremmest ser hun jo forfærdelig sød ud, som hun sådan står og er klar til den helt store badetur – men vigtigst: så er produktet simpelthen så lækkert!

Designmæssigt er det genialt – hvem har ikke lyst til at ligne en farlig eller nuttet haj, når man plasker rundt i vandet? Sidst men ikke mindst, så er SwimFin simpelthen så gennemført, at det fungerer meget bedre end de traditionelle svømmebælter.
Med SwimFin ligger barnet ikke helt vandret (hvor man så skal kæmpe for at holde hovedet over vand) – man ligger mere lidt skråt med hovedet oppe og benene nede, så man naturligt bliver holdt oppe på en god måde. Samtidigt kan man faktisk også dykke med den – noget Trutten lystigt benytter sig af i svømmehallen.

Vi har haft et par måneder til at prøve dem i nu, og vi er SÅ glade for dem. Et godt tip er at krydse båndet foran, så undgår man nemlig at det sidder og gnaver oppe i armhulen.

En af mine favoritwebshops, LirumLarumLeg, har netop fået SwimFin i shoppen, og det vil de gerne fejre ved at udlodde en SwimFin i en valgfri farve til hele to heldige vindere her på bloggen.

For at deltage, skal du bare lægge en sød besked her til indlægget hvor du skriver, hvilken farve du gerne vil have den i, hvis du vinderdu finder alle farverne her.

Sidste chance for at deltage er på søndag d. 15. juni 2014 kl 22, hvorefter jeg udtrækker de to heldige vindere, der får direkte besked og offentliggøres i dette indlæg. Konkurrencen er kun for personer bosiddende i Danmark.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *