SwimFin – genialt svømmebælte til børn

swimfin2

swimfin

 

I slutningen af påskeferien var vi en tur nede ved Svanemøllestranden, som ligger lige hvor vi bor. Der var en (særdeles frisk) dreng på Truttens alder, der fik sig en kold dukkert – og fastspændt på ryggen havde han en hajfinne, der fungerede som svømmebælte.

Både Trutten og jeg var dybt fascineret af den, så da vi kom hjem, fik jeg fundet den online. Den er forholdsvis ny her i Danmark, men jeg forudser, at der kun går meget få sæsoner, før de er blevet et kæmpe hit herhjemme.

Ikke nok med, at de er mega-cool (come on, hvem vil ikke gerne svømme rundt som en haj, når man er 5 år? 😀 ), men samtidigt så er de faktisk noget bedre for børnene end de traditionelle svømmebælter – og endnu værre: badevinger, fordi barnet har en bedre placering i vandet.

Med badevinger kan man jo af gode grunde ikke svømme “rigtigt” – fordi man ikke kan få hele armen under vandet, og med et alm. svømmebælte, ligger man nærmest lodret i vandet og skal kæmpe for at holde hovedet oppe.

Med de her SwimFin, skulle balancepunktet gerne være lidt anderledes, så man ikke ligger helt lodret, men nærmere har benene længere nede i vandet og hovedet højere oppe.

Vi fik dem først ind af døren i går, så vi har ikke nået at teste dem endnu, men interessen for dem, da jeg i går viste et billede på instagram, var simpelthen så stor, at jeg lovede lige at skrive mere på bloggen allerede nu.

De koster 275 kr stykket og kan bl.a. købes hos LirumLarumLeg 🙂

Fidusen er iklædt badebælte fra SwimFin samt fin ny badedragt fra Soft Gallery

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *