Livstegn fra specialesumpen

sg

sg2

Jeg beklager den rungende tavshed her på bloggen. Det er bestemt ikke med min gode vilje, men lige nu kæmper jeg en brav kamp for at få mit speciale klar til tiden.

Jeg sidder hver dag på biblioteket indtil kl 19, hvor de lukker – og nogle gange når jeg lige hjem for at kysse børnene godnat – andre gange sover de allerede, og så arbejder jeg videre derhjemme, indtil det er sove tid.

Det er heldigvis en meget begrænset periode, så det er til at klare – og jeg må indrømme, at jeg nyder at sidde og fordybe mig i det faglige i opgaven, og så er det jo slet ikke så slemt endda!

Det hårdeste er uden tvivl at være så meget væk fra børnene – det er hverken de eller jeg vant til. Heldigvis er min mand sød til at sende mig MMS’er fra deres hyggelige eftermiddage – og så må jeg tage et par hele fridage med dem, når jeg har afleveret!

Outfitbilledet er fra elevatoren i morges, da jeg var på vej ud af døren. Jeg er gået all in på sol, sommer og Soft Gallery – selvom jeg sidder indenfor hele dagen, så vil jeg altså også nyde, at det nu er blevet godt vejr 😉

Jeg har en enkelt ting, som jeg håber, du vil hjælpe mig med. Det er efterhånden snart et helt år siden, min mand og jeg blev gift, og vi kom aldrig på en bryllupsrejse, og nu er vi med i konkurrencen om at vinde én.

Det vil derfor være en KÆMPE hjælpe, hvis du vil bruge 30 sek på lige at klikke her og så trykke stem, når du kommer derind. Du skal ikke registreres nogle steder – og det tager vitterligt ikke mere end et halvt minut.

Forsat god dag i det fantastiske vejr – nu vil jeg igen kaste mig over bøgerne 😉

T-shirt: Soft Gallery -.- Shorts: Soft Gallery -.- Taske: Soft Gallery

del artiklen på FacebookDel på Facebook

1 Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *