Dagens mor – i den sidste style challenge

P1220971-001

P1220974

P1220976-001

P1220985-001

 

Så er det blevet tid til min sidste udfordring i min Notice style challenge. Denne gang har jeg kombineret to af de ting, jeg allerede tidligere har vist frem – nemlig den mønstrede kimono og de matchende shorts.

Jeg har altid haft det lidt ambivalent med matchende sæt, men jeg må også ærligt indrømme, at jeg i løbet af det sidste års tid virkelig har taget det til mig, og det her er faktisk ikke det eneste sæt, jeg har i garderoben.

Jeg har haft det virkelig sjovt med den her udfordring fra Notice. Dels har det været rart at skulle fokusere lidt mere på outfit-delen her på bloggen. Det er ikke noget, jeg altid er lige god til, for når min mand og jeg endelig er udenfor samtidigt, så er det sammen med børnene, og så er det ikke fotografering af mine outfits, der bliver prioriteret højst.
Derudover har det været ret sundt – og sjovt – at blive kastet ud i de her stylingprojekter, fordi man bliver udfordret lidt i sin normale stil – og det kan jeg virkelig  mærke, der har været godt for mig. I hvert fald er der ikke ét eneste af de her items, jeg ikke også har brugt efterfølgende.

Du finder kimonoen her, shortsene her – og hele Notice kollektionen her (hvor der netop er kommet en masse nye items).

 
Indlægget bringes i samarbejde med BON’A PARTE. De har opstillet de overordnede rammer – men indholdet og meningerne er helt mine egne 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *