Vind 1.000 kr til den nye Notice kollektion

 

P1210453  P1210459

P1210461

P1210469

P1210458-001

Som jeg fortalte om tidligere i denne uge, så har jeg fået en sjov og spændende udfordring af det nye brand Notice. Jeg skal style items fra deres nye kollektion, så de indgår i min egen til og min egen garderobe – og selvom jeg ikke selv har haft  nogen indflydelse på de items, de har valgt – så har det i hvert fald indtil videre ikke været svært!

De her skønne shorts med dyreprint passer perfekt ind i min garderobe. De er nemme at dresse både op og ned – og det er præcist den slags tøj, jeg ville tage på, hvis jeg fx skulle direkte videre fra job eller et møde og til et mere festligt event. Så ville jeg bare tage en forholdsvis afdæmpet jakke eller cardigan på, som jeg så senere kunne smide og samtidigt hoppe i et par højere hæle.

Forleden stylede jeg shortsene med en boucle-lignende jakke/cardigan, en helt simpel hvid t-shirt og et par høje hæle.

Jeg er blevet ret magelig i takt med, at jeg er blevet ældre- og én af grundene til, jeg er så vild med disse shorts er netop, at de er fantastisk lækre at se på – samtidigt med at de er bløde og behagelige at have på – de føles nærmest som nattøj 😀

Men men; jeg har fået lov at udlodde et gavekort på hele 1.000 kr til en heldig læser her på bloggen, som kan få lov at shoppe løs i den nye Notice kollektion. Du kan læse lidt mere om den og se mine favoritter i mit indlæg her.

For at deltage skal du gøre følgende:

Hop ind forbi Notice kollektionen og find din favoritstyle

Den linker du til i en kommentar til dette indlæg, hvor du samtidigt også skriver, hvad du synes om kollektionen – fx et par stikord, hvad den minder dig om – eller ganske enkelt bare din egen mening om den 🙂

Sidste frist for at deltage er søndag den 23. marts 2014, hvorefter jeg udtrækker en tilfældig vinder, der får direkte besked og samtidigt også offentliggøres i dette indlæg.

HELD OG LYKKE! 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *