Fidusens fødselsdagsgave: Kokua – Verdens bedste løbecykel

P1230152

P1230169   P1230191

P1230174-001

P1230178

Vi var meget i tvivl om, hvad vi skulle give Fidusen i fødselsdagsgave i år. Hun havde egentlig utrolig mange ønsker – men det var ting som fx klistermærker med Disney Prinsesser, DVD med Frost og røde gummistøvler (du kan se alle hendes ønsker her).

Vi ville gerne give hende en ting, der var lidt mere langtidsholdbar, og Fidusen har lidt en tendens til altid at blive snydt en smule, fordi hun bare arver Truttens gamle legetøj – og det ER altså ikke helt det samme, som når man selv har fået det.

For 1,5 år siden fik hun en lillelillebitte Puky løbecykel, som hun har været rigtig glad for. Vi var nødt til at købe den allermindste model, da Fidusen er en meget petit pige, og derfor er cyklen efterhånden også blevet for lille til hende – også selvom sædet er sat så højt op, som det er muligt.

En ny løbecykel var derfor en oplagt gave, og jeg har brugt en del tid på at researche, hvilken løbecykel, der er den bedste på markedet, så vi kunne være sikre på, at den holdte helt til hun er stor nok til at gå over til en alm. pedalcykel uden støttehjul (Trutten nåede nemlig at have hele 3 forskellige løbecykler, fordi de ganske enkelt ikke kunne stå distancen, når han brugte dem hver eneste dag).

Efterhånden som jeg fik læst mig igennem forskellige anmeldelser på fx debatfora på nettet tegnede der sig et ret klart og entydigt billede af, hvilken løbecykel stort set alle anbefalede – nemlig Kokua løbecykel. Den koster lidt mere end mange af de andre løbecykler – men som sagt, så har vi fx måtte købe 3 forskellige løbecykler til Trutten, fordi de gik i stykker – så jeg satser bestemt på, at det i sidste ende godt kan betale sig.

En af de største fordele ved Kokua løbecyklerne er, at de vejer så lidt, at de er virkelig nemme for børnene at manøvre omkring på – Trutten har flere gange demonstreret det, når han løfter den rundt for Fidusen i én arm 😀 Når man, som Fidusen, ikke er ret stor af sin alder, så er det en enorm fordel med sådan en let cykel – og for de børn, som ikke er så trygge ved at cykle, kan det også varmt anbefales at gå efter en let løbecykel.

Derudover er der en ret vild affjedring i selve sædet, så man kan bounce op og ned, mens man cykler. Da Trutten først så æsken udbrød han med det samme: det er én af dem, man kan hoppe på og lave tricks med – og det er den nemlig fabelagtig til – omend det ikke just er det, Fidusen lige pt kaster sig ud i. Det ser dog enormt sødt ud, når hun rigtig vil have fart på, og hun læner sig ind over styret og hopper lidt op og ned på sædet, inden hun suser af sted 😀

Cyklen er fra LirumLarumLeg – en af de webshops, jeg kender, der har det allerstørste – og bedste – udvalg af legetøj til børn. Faktisk fik Fidusen to gaver mere fra de andre gæster, som også var fra LirumLarumLeg – så jeg er tilsyneladende ikke den eneste, der er glad for det sted 😉

Mht webshops så er jeg faktisk ret loyal og handler helst de samme steder hver gang. Det er rart, at man er helt sikker på, at de har hurtig forsendelse, god service og at de er nemme at tale med, hvis der skulle opstå problemer med varen. Det er naturligvis ikke sådan, at jeg slet ikke vover mig ud i andre steder, hvis mine favoritter ikke har de ting, jeg søger – men jeg kigger altid de samme steder først for at se, om de kan hjælpe mig.
Er jeg mon den eneste, der har det på den måde? 😉

Fidusen: Bluse: Serendipity -.- Bukser: Soft Gallery -.- Sko: Adidas -.- Cykelhjelm: Egg Helmet

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *