H&M Kids – forårskollektion

Indspilning i fuld skærm 01-04-2014 151624

Både Trutten og Fidusen har hver sæson en god portion tøj fra H&Ms børneafdeling. Der er altid gode priser, og hvis man jævnligt kigger forbi, så kan man virkelig finde nogle lækre ting, hvor man kan prøve sæsonens sjove tendenser af uden at bruge en mindre formue på det.

Det er faktisk i høj grad efter, de begge er kommet ud af “baby”kollektionen, at jeg har købt tøj der – så er stilen nemlig lidt mere lækker og rå – og sidste sommer købte jeg fx en kæmpe stak tøj med maritime farver og striber til Fidusen, som hun først lige nu er vokset ud af, så kvaliteten er der bestemt ikke noget at sætte en finger på.

Her er en glad og hyggelig kampagnevideo for deres nye forårskollektion til børn – jeg har allerede spottet en hat og en jakke til Trutten – og de skønne lyserøde jeans til Fidusen, som jeg skal have kigget nærmere på 🙂

Indlægget bringes i samarbejde med H&M

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *