Stribede fristelser fra H&M

20130714-100325.jpg

20130714-100217.jpg

Enten er Fidusen blevet lidt større, eller også er hendes tøj blevet lidt mindre – i hvert fald er der pludselig ikke ret meget af hendes tøj, der passer hende længere. Pga bryllupsforberedelserne har jeg ikke haft tid til at dyrke udsalget denne sæson, så den anden dag gik jeg i stedet ind i H&M for at finde lidt tøj, som kan afværge kriserne hver morgen.

Jeg synes, det svinger meget, hvor stort et udvalg de har i børneafdelingen – men denne gang var der en masse ting, der fristede. Jeg havde kun lige et kvarter den dag – så jeg skyndte mig at samle nogle ting sammen i str. 92, som Fidusen endelig er nået op i – og da jeg kom ud udbrød min mand lidt tørt, at der vist var en meget tydelig fællesnævner for de ting, jeg havde købt – klassiske, maritime striber i marineblåt med lidt rødt – og så en enkelt outsider i form af en leopardplettet nederdel 😀

Faktisk er der endda endnu en marineblå stribet bluse, der ikke kom med på billedet 😛

Men jeg synes simpelthen også, det er SÅ fint – der er smukke detaljer som fx en rød stribe ned langs knapperne på ryggen, et bælte i en fin koralfarve, der står i smuk kontrast til de klassiske farver – ja i det hele taget overraskede H&M mig virkelig positivt.

Flere af tingene var endda på udsalg – og 20 kr for en bluse finder man vist næsten ikke billigere andre steder 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *