Spar 216 kr på Mini a Ture sommerjakker som normalt koster 599 kr

Indspilning i fuld skærm 29-03-2014 102450

Mini a Ture’s efterhånden velkendte jakker har med god grund været utrolig populære i en årerække. De er klassiske, har god pasform, er flotte – og så laver de et par nye farver hver sæson, samtidigt med at de bibeholder de traditionelle hvert år.

Farverne i år er virkelig skønne – og allerede tilbage i august, hvor jeg så dem første gang, forelskede jeg mig voldsomt i den flotte ferskenfarvede – er den ikke fantastisk?

Lige nu er de sat ned med 20% lige her – og hvis du så bruger rabatkoden FASHIONBABY20 når du tjekker ud, så får du yderligere 20% rabat. Det vil altså sige, at de går fra en normalpris på 599 til kun at koste 383 kr!

De lave priser gælder til og med i morgen, søndag den 30/3 kl 23.59 – rabatkoden FASHIONBABY20 kan du bruge på alle vare i børnetøjskategorien (undtagen Molo, Danefæ og Ralph Lauren) – og de ekstra 20% finder du på alle varer til drenge her – og til piger her.

NB: der har været flere, der har haft problemer med at bruge koden – prøv at gå ind i jeres funktioner/indstillinger i browseren og slet alle cookies – så er du helt sikker på, at koden virker 🙂

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *