Champagneruten – smugkig på Soft Gallery, Molo, Mini a Ture & Bisgaard

2013-08-05 0016

2013-08-05 0017

I mandags var jeg sammen med en lille flok bloggere, stylister og journalister inviteret på en “champagnerute” rundt til 4 børnetøjsmærker, der alle ligger på Østerbro – nemlig Soft Gallery, Mini a Ture, Bisgaard og Molo.

I de mere end 4 år, jeg nu har blogget, har det været ret småt med events centreret omkring børnetøj, og jeg har derfor glædet mig til arrangementet – og med rette!

Der blev disket op med alskens lækkerier – og champagne ved hvert stop – og vi blev præsenteret for deres SS14 kollektioner – altså næste års forårs- og sommertøj, hvor vi også havde mulighed for at tale med dem om tankerne bag deres designs og generelt at høre mere om de forskellige brands. – ikke nogen dårlig måde at starte ugen på 😉

Jeg ved godt, at der er LÆNGE til næste sommer – vi har jo heldigvis ikke en gang sagt farvel til denne sommer endnu – men jeg vil alligevel gerne vise et par enkelte favoritstyles frem fra de forskellige mærker, så du kan se, hvad du har at glæde dig til.

Mini a Ture SS14

2013-08-05 001

2013-08-05 0011

Mini a Ture er for alvor kendt pga deres overtøj – og jeg var da også som det første henne for at se, hvad vi kan forvente af næste års sommertøj. Da jeg spurgte inde på bloggens Facebook side, var der også stor stemning for at se et smugkig på de kommende farver og designs.

Jeg viser her kun et udsnit af de ting, der kommer – men du kan altså forvente prikker, tern, lattefarvet, gul, ferskenfarvet, lyseblå, lyserød og endda quiltede varianter.

I pigetøjet var der også flere styles i den flotte pang-gule – og også den smukke ferskenfarve – og generelt var det tydeligt at se, at de begynder at blive mere modige i flere styles, mens de samtidigt også beholder de helt klassiske styles, som de især er kendt for.

Bisgaard SS14

2013-08-05 00132013-08-05 00142013-08-05 0012

Vidste du, at Bisgaard er Danmarks andet største mærke for børnesko – kun overgået af Ecco? Det var jeg ikke klar over – men deres udvalg i showroomet var enormt stort og overvældende.

Næste sommer kan du forvente en del styles i hhv. lak og ruskind – noget som giver mulighed for lidt mere intense farver, end når det blot er almindeligt læder. Der var også nogle styles i metallic, der var nitter og neon – og selvfølgelig var der også et stort udvalg af de helt klassiske modeller.

Truttens første sko var fra Bisgaard – og jeg er ret sikker på, at han igen næste forår får Bisgaard ind i garderoben. De havde nemlig flere styles til drenge, som jeg var helt vild med. Generelt har jeg savnet nogle flotte drengesko. Det er nemt at finde sneakers og sandaler – men hvis man bare vil have almindelige pæne drengesko, så synes jeg ikke, udvalget er ret stort – og her havde Bisgaard nogle virkelig gode bud ovre i sailersko genren.

Soft Gallery SS14

P1100729

P1100755

2013-08-05 0015

Jeg ved næsten ikke, hvor jeg skal begynde med Soft Gallery, for deres kollektion var simpelthen SÅ fantastisk. Deres SS14 kollektion hedder NOSTALGIA – den er inspireret af alle de gode ting, vi  kan huske fra vores barndom. Is, stedmoderblomster, mælkebøtter, sommerfugle – lutter gode sager.

Som altid har Soft Gallery samarbejdet med flere forskellige dygtige kunstnere til at lave de flotte illustrationer på deres styles – og jeg elsker, at man tydeligt kan se de forskellige udtryk, fordi det netop er flere forskellige, der sidder og laver det.

Jeg har MANGE favoritter i denne kollektion – og dette er kun et mindre udsnit 😉

Som noget nyt har de denne gang gjort noget mere ud af tilbehør som fx solhatte, savlesmække, pusleunderlag, hårbøjler og hårpynt – og også udviddet med endnu flere smukke designs af deres puder.

Molo SS14

P1100783

Hos Molo måtte vi desværre ikke tage billeder af de forskellige styles, da de har haft nogle uheldige oplevelser, hvor deres styles og mønstre er blevet kopieret hos andre brands.

Det gør det selvsagt lidt svært for mig at dele mit besøg og mine indtryk med jer, men det var utroligt spændende og interessant at høre dem fortælle om den designproces, der foregår hos dem – og hvordan det hele starter med en idé eller en inspiration hos en designer, indtil det mange måneder (endda ofte flere år) efter ender som et færdigt produkt i butikkerne. Et af deres tidligere prints var sågar designet af en pige fra 8. klasse, der havde været i praktik hos dem 😀

Jeg kan dog afsløre, at der kommer flere styles, som du helt sikkert vil elske, hvis du er vild med Kenzos efterhånden ikoniske tiger-items – og generelt var der også flere ting, som godt kunne finde vej til mine børns garderober, selvom jeg er forholdsvis farveforskrækket 😉
Og så var der to par helt fantastiske sneakers, som jeg glæder mig til at kunne vise for jer senere på året.

På billedet står de og forklarer om det moodboard, der hænger oppe til inspiration for designerne – det er for AW14, som de er ved at lægge sidste hånd på, hvorefter de går i gang med SS15 – så de er laaaangt foran os 😀

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *