Smukke perlesmykker fra Sophie Bille Brahe og Jane Kønig

sophie bille brahe pearls  sophiebillebrahejanekoenig

Jeg har altid været glad for helt klassiske perlesmykker. Jeg fik et par perleøreringe af min mand i 30 års fødselsdagsgave, og jeg har et sæt med perlehalskæde og perlearmbånd, som jeg for snart 10 år siden købte på en ferie i udlandet – og alle 3 dele skatter jeg meget højt og finder frem ved helt særlige lejligheder.
Det er lidt en balancegang at bruge perlesmykker, uden at det bliver alt for kone-kedeligt. Jeg har tidligere vist det frem i et outfit her – og jeg kan sagtens finde på at bruge det i helt andre sammenhænge, hvor det netop giver et klassisk twist til et outfit med lidt mere kant.

Både Sophie Bille Brahe og Jane Kønig har netop lanceret to fantastisk smukke perlekollektioner, som er knapt så klassiske -og som virkelig rammer plet. Jeg er især helt forelsket i armbåndet i rosenguld fra Jane Kønig samt de smukke statementringe fra Sophie Bille Brahe.
Jeg har derudover fundet nogle smukke og billige alternativer, som jeg nok skal dele her på bloggen – det er en meget god måde, at få prøvet af på, om perlesmykker nu også er noget for dig, inden du går ud og investerer i et af disse smykker.

Hvad siger du til kollektionerne – og har du mon nogle af de helt klassiske perlesmykker i smykkeskrinet, som bliver luftet en gang i mellem?

Du finder Sophie Bille Brahes kollektion her – og Jane Kønigs kollektion her.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *