Klassisk juleoutfit

 

Så går turen endelig tilbage til København for vores vedkommende. Efter vores lille, intime juleaften har vi nu haft 4 tætpakkede dage med familiebesøg, julefrokoster og masser af hygge – og selvom den slags er fantastisk, så glæder jeg mig nu også til at komme hjem igen, hvor der er ro, fred og afslapning.

Det er dog en stakket frist – i morgen skal der handles til nytårsaften, og vi skal så småt i gang med nogle af retterne allerede.

Men jeg udnytter mit mobile bredbånd på den lange køretur fra det nordjyske mod København til lige at vise mit juleoutfit frem.

Jeg gik efter et helt rendyrket klassisk look, som jeg normalt slet ikke ville vove mig ud i – men nu hvor vi ikke havde gæster, kunne jeg eksperimentere lidt ekstra med det.

Kjolen har sådan en fin historie. Da jeg fik i folkeskolen, var min søsters daværende kæreste ansat på et teater, hvor de fra tid til anden arvede tøj, de kunne bruge på teatret. Således arvede de også en komplet garderobe fra en ældre rig dame med meget god smag. Desværre var hun så petit og havde fået syet alt tøjet ind, så det passede hende perfekt, at ingen af teatrets skuespillere kunne bruge det. Det kunne jeg til gengæld, så jeg fik lov at vælge og vrage.

Jeg var dog på ingen måde særligt interesseret i ret meget af det (det har jeg godt nok ærgret mig over mange gange efterfølgende) – så jeg endte kun med denne sorte blondekjole, hvis detaljer slet ikke kommer til sin ret på disse billeder.

Jeg har kun haft den på meget få gange, men her til juleaften var det helt perfekt. For at fuldende stilen tilsatte jeg nogle perlesmykker med hver sin fine historie. Armbåndet og halskæden har jeg for en del år siden købt på en ferie i Sydamerika. De kostede stort set ingenting, fordi aller perlerne er helt ukurante – men jeg elsker netop, at de ikke er så pæne og polerede at se på. Ørestikkerne fik jeg af min kæreste i 30 års fødselsdagsgave, og ringen har jeg arvet efter min bedstemor.

Håret blev sat op – og egentlig burde jeg også have lakeret neglene i en mørk rød farve – men den slags når jeg desværre sjældent, efter jeg har fået børn 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *