Billige boucle-jakker til under 200 kr

Opdateret for nylig31-001

asosboucle

asosboucle2

Jeg er virkelig glad for  min bouclejakke fra IRO og bruger den ofte – som et lidt pænere alternativ til en cardigan sammen med en kjole – eller mere casual til et par jeans og en t-shirt.
Selvom jeg gjorde et kup  på Ebay, da jeg købte den, så er den trods alt ikke helt billig, og derfor må jeg også erkende, at det ikke bliver lige nu, jeg får udviddet min samling med flere af dem 😉
Til gengæld har jeg fundet nogle flotte – og billige alternativer, som faktisk kan erhverves for under 200 kr. Jeg havde kigget på dem på nettet, men var lidt usikker på kvaliteten – da min veninde så sendte mig et billede, hvor hun havde hendes på, var der til gengæld ikke længere langt fra tanke til handling – og nu  har jeg købt den i begge farvekombinationer 😉
Der står flere steder, at den er lidt stor i størrelsen, så jeg er gået en størrelse ned – jeg kan også bedst lide, at de sidder helt til og ikke hænger og slasker.

Du finder den orange jakke her .-. Du finder den grå jakke her

 

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hej Lisbeth.
  Der var engang hvor du havde inspirerende indlæg med sjæl og varme. Engang.
  Jeg har selv små børn og synes derfor at din blog var sjov og sød og glad. Men hvad er der sket? Ånden er væk, de fine indlæg med personlighed eksisterer ikke mere på din blog undres jeg over. Salgsindlæg på salgsindlæg opsluger alt fra din hånd, desværre.
  Jeg undrer hvad du selv tænker om dette? Et interessant og personligt indlæg om valget af blogindlæg kunne være godt for din blogs fremtid.
  Jeg håber du finder tilbage eller måske rykker videre til dit eget igen.

  Mange varme hilsner
  Christine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *