Nyt køb // bouclejakke fra IRO

P1130453

P1130451

Jeg har i flere år ønsket mig og drømt om en bouclejakke fra IRO. De er fantastisk smukke, passer perfekt ind i min garderobe – men desværre er de også lige en tand for dyre til mit budget lige pt.

Hvad gør man så – man lægger jævnligt vejen forbi Ebay og holder øje med, om der mon dukker noget op i den rigtige størrelse – og det gjorde der så forleden 😉 (det var fx også på den måde, jeg fandt min pailletkjole fra IRO til en brøkdel af normalprisen).

Jeg har faktisk denne gang benyttet den franske udgave – Ebay.fr – dels fordi IRO er fransk, og der derfor ofte er et større udvalg på det franske ebay – men også fordi priserne ofte er noget lavere end fx på det amerikanske Ebay.

I sidste uge var jeg heldig – der var en annonce med et utrolig dårligt billede, hvor jeg heldigvis kunne genkende modellen på billedet, så jeg turde godt at slå til – og jeg fik den til en virkelig god pris.

Den ankom her til morgen og var præcist lige så skøn, som jeg havde regnet med. Jeg har allerede en masse forskellige outfitmuligheder, hvor den vil passe perfekt ind – og jeg satser på at indvie den allerede i dag, hvor jeg både skal til reception i en chokoladebutik (HAPS!) og bagefter til et event hos H&M om deres nye All For Children kollektion.

Det forhindrer mig dog ikke i stadigt også at lede efter denne udgave – den er nemlig helt perfekt her til efteråret pga den høje krave og lynlåslukningen (ja ja – der er vel altid en grund til at shoppe 😉 )

English:
I bought this boucle jacket from IRO from French Ebay last week.

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *