Min mands julegaveønsker

jul

Jeg synes altid, det er enormt svært at finde på gode gaver til min mand – han køber selv, de ting han mangler – og han er utrolig dårlig til at få skrevet en ønskeseddel.

Jeg har tidligere haft givet ham en fin nøglering med Trutten og Fidusens navn og fødselsdata indgraveret, som jeg fandt på Etsy, hvilket var et stort hit – men i år er det desværre ikke helt lykkedes mig at finde på en lignende personlig gave.

Disse ting er dog noget, jeg helt sikkert ved, han ville blive henrykt for at få.

  1. Hermans Aftensmad – Min mand er i forvejen meget begejstret for Thomas Herman, og jeg er slet ikke i tvivl om, at denne kogebog ville være et stort hit. Det er en samling opskrifter på personalemad fra de forskellige steder, han har arbejdet – og det er derfor mad på et niveau, hvor langt de fleste kan være med. Der er hyggelige anekdoter knyttet til flere af opskrifterne som fx “Rodes livret inden han fik vaskebræt” – hvor han mindes sin tid på Kong Hans, hvor Thomas Rode insisterende på, at lørdagens personalemad hver uge bestod af spaghetti med røde pølser 😀 – og det er netop anekdoterne, der gør denne kogebog helt speciel, fordi det giver det et personligt præg og man nærmest får et kig indenfor på de michelinrestauranter, han har arbejdet på.
  2. Strik fra Ralph Lauren – Klassisk tøj er altid et hit i min mands garderobe (også min for den sags skyld) – og det er altså lidt mere lækkert at få en enkelt luksusting frem for flere billige items, synes jeg. Ralph Lauren er en stor favorit hos min mand, og jeg synes især denne strik er fantastisk lækker.
  3. Nike løbetøj – jeg skal være helt ærlig og sige, at løbe- og træningstøj ikke er noget, jeg har det mindste forstand på – og ej heller noget, jeg finder specielt inspirerende at give som gave – men det ønsker han sig altså 😀
  4. Meyers Bagebog – Vi ønsker os noget så brændende en røremaskine i julegave, og især min mand elsker at eksperimentere med opskrifter på brød. Meyers bagebog må næsten anses som biblen indenfor brød, og den i kombination med en røremaskine vil virkelig vække lykke i vores lille hjem. Der er et utal af grundopskrifter, gennemgang af basale og mere avancerede teknikker, tips til hvordan du starter en surdej op – ja stort set alt hvad du overhovedet kan tænke dig i forhold til brød.
  5. Mauviel stegepander i kobber – Jeg har godt nok tidligere lovet, at jeg kommer med en fælles ønskeseddel for boligønsker – og det gør jeg også, men disse pander har simpelthen ikke fået lov at få en plads, da jeg nægter ønske mig stegepander til den pris 😀 – min mand er i høj grad frankofil, og disse pander er åbenbart noget af det ypperste, man kan få i den genre.
  6. Gamle krystalkarafler – min mand arbejder til dagligt med luksusspiritus, og i forbindelse med vores whiskybar til brylluppet, fik han for alvor øjnene op for, hvor fantastisk smukke sådan nogle gamle krystalkarafler er. Vi har stadigt det fine serveringsbord, vi købte til brylluppet – og de vil gøre sig noget så flot derpå.
  7. NOMA tid og sted i det nordiske køkken – af Rene Redzepi – for 1,5 år siden havde vi den store fornøjelse af at spise på NOMA – og det var en oplevelse for livet! Vi er begge dybt fascinerede af NOMA, og denne bog ved jeg, min mand ville elske at have liggende på sofabordet, som et kært minde om en fantastisk aften. Bogen indeholder dels en dagbog fra Rene Redzepi, dels et hav af smukke billeder og sidst men ikke mindst en række opskrifter. De fleste af opskrifterne er dog så avancerede, at vi nok næppe giver os i kast med dem, så det vil helt klart nærmere blive en bog, man læner sig tilbage i sofaen og læser i, mens man nyder et godt glas vin og drømmer sig tilbage.
  8. Hudplejeprodukter fra Biotherm – jeg har efterhånden fået opdraget lidt på min mand i forhold til hans hudplejerutiner, og Biotherms serie til mænd er han rigtig glad for, så det er altid et sikkert hit, når der skal købes gave til ham.
  9. Undertøj – ja der er vist ikke så meget at tilføje. Undertøj og strømper er altid noget af det, han først nævner, når han ikke kan komme på andet – og det er altid det første på hans ønskeseddel, jeg styrer helt udenom 😀

Petit Podiums Julekalender

Og så må du endelig huske ikke at glemme 😉 at kigge forbi dagens låge i vores julekalender. Det er én af mine personlige favoritter – nemlig søde Marie, der udlodder 1 par valgfri sko/støvler og 1 par valgfri hjemmesko fra Pom D’Api. De har en værdi på helt op til over 2.000 kr – SÅ lækre og ren luksus til de små fødder.
Du finder dagens låge her.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *