17. december – vind luksuriøst voksensengetøj og gavekort fra POMPdeLUX

Pdl_All_AW13 Pdl_Boys_AW13 Pdl_Girls_AW13

OBS De to heldige vindere er nu fundet – det blev Rikke og Tine, der begge har fået direkte besked via mail.

For et stykke tid siden fik jeg mulighed for at teste en del af POMPdeLUX lækre børnetøjskollektion (se hele indlægget her), og jeg forelskede mig omgående i de lækre styles, den gode kvalitet og ikke mindst de særdeles rimelige priser (faktisk har de lige nu 25% på stort set alt i deres webshop, så du kan shoppe endnu billigere lige nu).

POMPdeLUX blev startet tilbage i 2006, hvor de to partnere netop manglede et sted, hvor man kunne købe lækkert kvalitets-børnetøj uden at blive ruineret – og det fik de så skabt med POMPdeLUX, hvor man holder priserne nede ved kun at forhandle tøjet via homeshopping og i deres egen webshop.

For mit eget vedkommende forbinder jeg netop POMPdeLUX med klassisk tøj, der stadigt formår at følge tidens tendenser, og som kan mixes og matches på kryds og tværs, hvilket gør det til et fantastisk køb, fordi stort set alt tøjet i kollektionen passer til hinanden.

Jeg er derfor også glad for og stolt af, at jeg har fået lov at åbne dagens låge i Petit Podiums julekalender som netop er i samarbejde med POMPdeLUX.

pdlsengetoej

POMPdeLUX_præmie

 

I dagens låge skal der findes hele TO heldige vindere. De får hver 2 sæt limited edition sengetøj, som slet ikke kan købes nogle steder, hvilket gør det til et helt eksklusivt POMPdeLUX item. Det er af den lækre, krispsprøde slags, som man elsker at putte sig i – og her taler jeg af personlig erfaring!

Derudover får hver vinder også det smukkeste havana tørklæde, som både kan bruges af mor og datter (we like!) samt ikke mindst et gavekort på 250 kr, så man selv får mulighed for at prøve noget af det lækre tøj fra POMPdeLUX – og gavekortet gælder helt frem til den 1/4 2014, så du kan endda bruge det på den kommende SS14 kollektion med lækkert sommertøj.

Der er få, men vigtige, regler for at deltage i denne giveaway:

Like bloggens facebookside lige her

Like POMPdeLUX’s facebookside lige her

– Læg en kommentar til dette indlæg hvor du skriver en sød julehilsen til POMPdeLUX 🙂

Konkurrencen slutter den 23. december kl 22, hvorefter jeg udtrækker to heldige vindere, der får direkte besked og offentliggøres i dette indlæg – held og lykke 🙂

december131

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *