Anmeldelse af POMPdeLUX + en STOR konkurrence

P1130599-001
Skjorte
P1150777
Cardigan -.- skjorte -.- shorts -.- strømpebukser
P1130682
Cardigan -.-bukser -.- bluse

OBS: denne give-away er slut, og den heldige vinder blev Maja Fuglsang – stort tillykke 🙂

Både Trutten og Fidusen har den seneste måneds tid haft mulighed for at teste en bunke tøj fra POMPdeLUX sammen med mig. Det er allerførste gang, vi stifter bekendtskab med mærket – sådan rent bogstavligt – for jeg har naturligvis ofte set det online og hørt om det.

Jeg har derfor også været spændt på, hvordan kvaliteten er, om det lever op til de mange rosende ord, jeg har hørt om det – og om hvordan designet og lækkerhedsfølelsen er på tøjet.

Jeg er blevet positivt overrasket – meget endda. Vi modtog et bredt udvalg af både bukser, strømper, økologiske bluser, skjorter, fleecejakker, regntøj, strømpebukser, strik – ja sågar et par seler – så vi har tygget os igennem de fleste af de typer tøj, de har i deres kollektion, hvilket også gør, at jeg har haft mulighed for at få et grundigt indtryk af POMPdeLUX.

Jeg vil gerne knytte nogle ord til hver af de forskellige typer tøj, men overordnet set, så er jeg virkelig blevet glad for POMPdeLUX. De ting jeg har fået lov at vælge ud – og som jeg viser her på bloggen – er lige min smag, og prisen er så overkommelig, at man nænner at sende børnene af sted med det i vuggestue og børnehave – så det bliver brugt – og det bliver brugt med god samvittighed.

Kvaliteten er også rigtig god. Vi har faktisk brugt det en del – og som det også fremgår af billederne – så har det været i mange forskellige situationer. Det er blødt, lækkert og pasformen holder indtil videre efter flere vaske – og så er det ikke mindst børnevenligt; forstået på den måde at det giver plads til at lege, hoppe, rulle og trille uden at det begrænser børnene i deres leg.

Tøjet er desuden designet meget ud fra samme farvepalette, så det på den måde kan mixes og matches på kryds og tværs – hvilket i høj grad ses i deres stylepakker, hvor de har lavet en pakke, der kan sættes sammen til utallige forskellige sæt – hvis du læser med til bunden af dette indlæg, kan du deltage i en give-away om sådan en pakke til en værdi af hele 1.898 kr.

P1150603
Regntøj
P1150618
Regntøj

Regntøj:

Fidusen har været på “hårdt” arbejde med regntøjet – hun har hoppet og trillet sig i en del vandpytter efterhånden, så regntøjet har virkelig været udsat for lidt af hvert. Vi er rigtig glade for det. Det er helt traditionel gummiregntøj, men jeg har indtryk af, at hun ånder fint i det, og jeg kan rigtig godt lide, at det er taljeret vha. lidt elastik i taljen, så det sidder pænt til. Selerne på bukserne er nemme at åbne, så hun kan sagtens selv tage dem af og på – nogle gange synes jeg nemlig godt, de kan være ret seje ved lukningen.

Jeg er helt vild med designet på regntøjet og det har også høstet mange positive kommentarer fra andre forældre i hendes vuggestue 🙂

P1150518
Fidusen elsker denne fleecejakke
P1150493
Fleecejakke til piger
P1150790
Fleecejakke til drenge
P1150805
Fleecejakke til drenge

Fleecejakker:

Trutten og Fidusen har fået hver deres fleecejakke. Jeg ELSKER designet på Truttens, som  nærmest bare ligner en alm. sweatshirt. Fidusens fleecejakke er til gengæld nok den af alle tingene, der ligger længst fra min smag, fordi den er meget tuttenuttet og lyserød – den knuselsker Fidusen dog så højt, at hun har siddet og spist morgenmad i den 3 morgener i træk, fordi hun trods alt blev nægtet at sove i den 😉

De er begge dejligt varme og helt enormt bløde at have på.

P1130612-001
Shorts -.- strømpebukser

Strømpebukser:

Fidusen har fået fine strømpebukser med glimmermønster – og jeg har flere gange kigget på lignende styles fra andre mærker, som i sidste ende er blevet fravalgt, fordi de kradser pga glimmeret. Det har slet ikke været et problem her, og Fidusen synes, det er en fest, når hun får lov at have dem på i vuggestuen på en helt almindelige trist tirsdag 😀

P1150744
Bluse -.- bukser

Øko-tex:

POMPdeLUX har også et stort udvalg af tøj, der er mærket med Øko-tex mærket, og Truttens stribede t-shirt, er bl.a. et af de items. Kvaliteten er åbenlyst lækkert, og jeg synes det er skønt at se, at POMPdeLUX også arbejder i den retning.

P1130676
Cardigan -.- bukser -.- bluse
P1130879
SKØNNE seler – Trutten er SÅ stolt af dem
P1150758
Cardigan -.-bukser
P1150751
Skjorte -.- bukser

Drengetøj:

Jeg synes faktisk, at POMPdeLUX er allerstærkest på siden med drengetøj – og det er ellers oftest omvendt, så jeg ELSKER at jeg her har kunnet finde rigtig mange styles, der lige passer ind i Truttens garderobe. Det er fedt tøj med en smule kant, som gør at Trutten synes, det er sejt. Det er preppy uden at være alt for meget – og nuancerne med grå, sand, marineblå og bordeaux er lige min smag!

Det er tydeligt, at kollektionen er designet med henblik på, at de forskellige items skal passe til hinanden, og det gør det ekstra nemt at sammensætte om morgenen, når det gerne skal gå lidt stærkt.

Vi har især været rigtig glade for bukserne samt skjorten med den sandfarvede lomme.

P1150741
Cardigan -.- skjorte -.- shorts -.- strømpebukser
2013-10-10 002
Skjorte -.- shorts -.- strømpebukser
P1150736
Cardigan -.- skjorte -.- shorts -.- strømpebukser
P1150731
Cardigan -.- shorts

Pigetøj:

Fidusen elsker sit tøj, og jeg synes virkelig også, det er nogle skønne ting, jeg har valgt ud fra deres kæmpestore kollektion. Der er en del ting, som er en anelse for tøsede til mig, men vores udvalg er helt perfekt!

Shortsene er SÅ bedårende i deres pasform, og de er perfekte her med et par strømpebukser under.

Skjorteblusen ELSKER jeg – faconen er rigtig god, mønstret er virkelig smukt – og kraven; åh den krave gør sig så fint både alene men også under en strikket bluse.
Cardiganen er ret bred i det, og den fungerer klart bedst, når den er knappet – i hvert fald til Fidusen, som er ret lille i det. Den er til gengæld dejlig varm (den indeholder også 20% uld) og er en smuk kontrast til shortsene.

Vi har uden tvivl været mest glade for skjorten og shortsene – de er en klar favorit hos både Fidusen og mig (eller – fleecejakken er nok i virkeligheden Fidusens nr 1) og begge dele bliver taget i brug, så snart de kommer ned fra tørresnoren – de har endnu ikke været nede i kommodeskuffen 😉

pdl

Give-away:

Og NU er det din tur til at få chancen for at blive forkælet med en masse lækkert tøj fra POMPdeLUX. Som jeg tidligere fortalte, så har de nemlig sammensat nogle stylepakker, så man nemt kan købe ind til sit barns garderobe og være sikker på, at tingene kan matches og sættes sammen til en masse forskellige sæt. Der fås både store og små pakker – til hhv. store og små piger og drenge.

Jeg udlodder en STOR pakke – til en værdi på mellem 1.550 kr og 1.950 kr – du må selv vælge, om du vil have til lille pige, stor pige, lille dreng eller stor dreng. – der tages dog forbehold for udsolgte styles og farver, som så vil blive erstattet med en anden tilsvarende style 🙂
For at deltage skal du svare på følgende spørgsmål i en kommentar til dette indlæg:
Hvilke tre ord, forbinder du med POMPdeLUX? Jeg vil også derudover opfordre dig til at tilmelde dig deres nyhedsbrev lige her – men det er altså ikke et krav 🙂

Seneste chance for at deltage er søndag den 10. november, hvorefter jeg tilfældigt udtrækker en vinder, der får direkte besked og offentliggøres her i indlægget – HELD OG LYKKE!

Dette indlæg bringes i samarbejde med POMPdeLUX – men anbefalinger og gode anmeldelser kan man ikke købe sig til, så de er – som altid her på bloggen – udelukkende et udtryk for min egen mening baseret på min test af tøjet

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Pomp Delux for mig er lig med

    Lækker kvalitet
    Tøj man har det godt i og kan bevæge sig frit i
    Og sidst men ikke mindst tøj min datter ser ekstra lækker ud i ?

    Har du først prøvet deres tøj ønsker du ikke at give dit barn andet på ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *