Hotel Hilton X bObles

P1150424

P1150416

I søndags var hele familien inviteret ud på Hotel Hilton ved Lufthavnen for at nyde deres fuldstændigt overdådige brunch. Og hvis man kender mig bare en lillebittesmule, så ved man også, at brunch er den helt rigtige måde at lokke mig på 😉
Faktisk var det nu ikke nødvendigt at lokke ret meget – jeg var rigtig glad for, at det var en invitation der denne gang var for hele familien – det er nemlig ekstra rart, når vi sammen får nogle oplevelser pga bloggen.

Anledningen til invitationen var et fantastisk fint samarbejde, der er blevet indgået mellem Hilton Copenhagen Airport og bObles. bObles har nemlig fået lov at indrette et legerum på hotellet – og jeg behøver vel næsten ikke at fortælle, at det var et slaraffenland for både store og små børn.

P1150389-001

P1150391

P1150396

P1150400

Det var faktisk ret fantastisk at se, hvordan børnene styrtede derind, så snart de i fællesskab havde klippet snoren over – og så på et utal af forskellige måder gik i gang med at lege med de mange, mange bObles tumlemøbler i rummet. Nogle lavede forhindringsbaner, andre stablede høje tårne mens andre igen stod og vippede og forsøgte at holde balancen. Fælles for dem alle var dog, at de ikke behøvede instrukser eller en introduktion til legetøjet – de behøvede ikke at blive sat i gang af en voksen – de kastede sig simpelthen bare ud i det med et utal af forskellige legemåder som resultat.
Og det synes jeg egentlig, der er meget sigende for bObles finurlige univers – tumlemøblerne indbyder i høj grad til leg og motorisk udvikling, og det er derfor, jeg er så vild med deres produkter.

Derudover er det simpelthen et oplagt match mellem Hotel Hilton og bObles – lækkert dansk design er i høj grad noget, man finder meget af på Hotel Hilton – og på det område er bObles den perfekte legekammerat! – og udover legerum så kan  tumlerummet sådan set også agere mødefaciliteter – se fx hvordan bObles selv benytter deres tumlemøbler som kontorstole på deres eget kontor 😉

2013-10-27 001

2013-10-27 0011

2013-10-27 0012

Brunchbuffet i børnehøjde - et fantastisk koncept, hvis du spørger Fidusen og Paven, som flittigt tog for sig af retterne :D
Brunchbuffet i børnehøjde – et fantastisk koncept, hvis du spørger Fidusen og Paven, som flittigt tog for sig af retterne 😀

Og så til brunchen – for den var simpelthen så fuldstændig overdådig, at jeg er nødt til at kommentere på det. Jeg har spist mig gennem mange forskellige brunchmenuer i mit liv – faktisk mødes jeg jævnligt med 3 søde veninder udelukkende med det formål at spise brunch (og sludre, sladre, grine og græde) – så jeg føler mig ret kompetent, når det kommer til at udtale sig om niveauet og kvaliteten på en brunch.

Jeg kan sige det ret kort: brunchen på Hilton er i en klasse for sig!

Den var så fuldstændig overdådig og rummede alt, hvad man overhovedet kunne ønske sig – plus alle de ting man slet ikke vidste, man ønskede sig af en brunch! Der var de klassiske elementer som røræg, bacon og pølser – lækkert brød, wienerbrød og pålæg – fisk, muslinger og skaldyr – en hel pandekagestation, hvor pandekagerne blev lavet og der var et utal af forskellige toppings – for slet ikke at tale om dessertafdelingen; den var ENORM. Kager i alverdens udgaver, små lækre glas med mousse og som afslutning en gigantisk chokoladelagkage, som trumfede ALT.

English:
bObles has made the most amazing room at the Hilton Hotel at Copenhagen Airport with their amazing products. Last weekend my family was invited to try the room – AND to enjoy the fantastic brunch at the hotel.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *