bObles reception

I slutningen af sidste måned var jeg sammen med Fie, hende smukke datter og Louise inviteret til reception hos bObles for at se deres nye lækre lokaler, mæske os i søde sager og beundre alle deres fantastiske tumlemøbler.

Det var en fantastisk hyggelig eftermiddag i godt selskab, hvor Fies datter fik storcharmet alle gæsterne – og forelskede sig noget så voldsomt i bObles kyllingen, at hun efterfølgende fik lokket sin far til at købe én til hende 😛

Jeg så også endnu en produktnyhed fra bObles, som endnu ikke er kommet på markedet. Jeg har de fineste billeder, som det kribler i mig i for at offentliggøre her på bloggen, så jeg LOVER at gøre det, så snart jeg får grønt lys 😀

Hvis du føler dig fristet af den lækre myresluger på billederne, så skynd dig over til Petit Podium og deltag i vores give-away, hvor du måske kan være heldig at vinde sådan én 🙂

English:
Last month I went to a reception at bObles where I saw all their beautiful items including the new Myresluger.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *