Min nye IRO jakke i aktion

P1130542-001

P1130552lisbeth

Jeg er allerede SÅ glad for min nye jakke fra IRO og har brugt en adskillige gange, siden jeg fik den hjem.

Jeg har både stylet den helt almindeligt, hvor den understøtter den klassiske stil, som en boucle jakke jo er – og så har jeg også brugt den, som her på billederne, sammen med lædershorts og en helt almindelig hvid t-shirt for at give den lidt kontrast og bryde stilen en smule.

Der er slet ikke nogen tvivl om, at den bliver voldsomt populær i min garderobe!

Jakke: IRO -.- T-shirt: James Perse -.- Lædershorts: Cheap Monday -.- Støvler: Gestuz

English:
I love my new boucle jacket from IRO and have worn it several times, since I bought it.

 

Dette indlæg indeholder affiliatelinks – klik her for at læse mere.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *