Lækker strik fra Serendipity

P1130425-001    P1130441

P1130438

xxxxx½

P1130422

Jeg lovede forleden, at jeg ville dedikere et helt indlæg til Fidusens fantastiske strik fra Serendipity – det fortjener den nemlig, fordi den er så lækker!

Strikken er fra Serendipity – et mærke jeg flere gange har sendt længselsfulde blikke efter, men som vi indtil nu ikke selv har ejet – fordi priserne trods alt er en smule høje – sådan helt objektiv set. Strikken her koster 600 kr, hvilket er en del for en strikket bluse til et barn – men til gengæld er den også strikket i det blødeste babyalpacauld, som gør at den er dejlig varm – men helt uden at kradse. Og det sidste er især vigtigt, for Fidusen er en sart lille dame, som nægter at have tøj på, hvis det ikke føles rart. Det kan jeg sådan set godt forstå – sådan har jeg det også selv – men lige på dette punkt er det ikke muligt at indgå et kompromis med hende, og vi har faktisk jævnligt måtte droppe strømpebukser, kjoler, undertøj og bluser pga en søm der generede, glimmer i stoffet der kradsede, vaskemærker der ikke kunne klippes af uden stadigt at stikke lidt – og ja også uld, som generede hende for meget til at blive godkendt.

Men denne strøg lige igennem alle godkendelsesprocesser hos den lille frøken – og hendes mor er voldsomt begejstret for det smukke design. Jeg har så efterfølgende fundet ud af, at den også fås i voksenstørrelser – skulle man mon? 😉

Strik: Serendipity  -.- Tylskørt: Wheat -.- Sko: Ecco -.- Rygsæk: Fjällräven Mini

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *