Min store, smukke Fidus

P1130425-001

Jeg ELSKER dette billede af Fidusen, hvor hun står og misser mod solen og betragter sine omgivelser med stor koncentration på en smuk efterårsdag ved Langelinje. Man kan kun gisne om, hvilke tanker der mon kredser rundt i hendes smukke, lille hoved.

Hun er ved at være en stor pige nu – min lille pige. Det er ret svært at forstå, hvor hurtigt tiden dog går – og så alligevel ikke; det føles jo som om, hun har været hos os altid.

Hun har sine egne meninger, sine egne rutiner og sine helt egne idéer om, hvordan tingene skal foregå. Hun har sans for humor, og hun er så fuld af livsglæde og gør alt med en sådan intensitet, at det kan tage pusten fra enhver, der forsøger at holde trit med hende.

Hun er empatisk og omsorgsfuld – og selvom hun møder livet og sine omgivelser med oprejst pande, så søger hun også sin tryghed her i familien, der er slet ingen tvivl om, at det er her, hun hører til. Heldigvis!

Hendes smukke strik fra Serendipity fortjener et helt indlæg for sig – så mere om den snart 😉

English:

I love this picture of my daugther.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *