Et udsnit af et outfit

P1120982

I weekenden fejrede vi, at min smukke mor netop er fyldt hele 70 år. Hun er nemlig én af dem, der fortjener at blive fejret med lidt ekstra pomp og pragt – og det blev hun!

Desværre gik mit kamera i stykker ved selvsamme lejlighed, så jeg har ikke alt for gode billeder af mit outfit – men her følger et lille udsnit, indtil jeg får kigget mine billeder igennem for at se, om der mon er noget, der kan bruges.

Skoene er en gammel favorit fra min samling af Marc Jacobs sko, som desværre bliver luftet alt for sjældent. Jeg elsker dem med de fine, sarte pasteller – og faktisk er det meget rart at have et par ting i sit klædeskab, der kun bliver luftet ved helt specielle lejligheder.

Rigtig god weekend – nu står den på solskin, afslapning, Disneysjov og god mad resten af vores fredag 🙂

English

I wore these beautiful shoes from Marc Jacobs for my mothers 70th birthday last weekend.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *