Familiefotos af mine Marc Jacobs sko

Jeg har de seneste måneder fået ryddet op i samlingen - og der er også et par stykker, der ikke er med på billedet, fordi de snart ryger til salg. Men her er de altså, og jeg er stadigt jævnligt på udkig efter nye eksemplarer til samlingen. Jeg tror, at grunden til det netop er Marc Jacobs sko, jeg har forelsket mig i, er at der findes så fantastisk mange forskellige udgaver - og så er de simpelthen skønne at gå i - jeg kan uden problemer danse til den lyse morgen i dem uden at få ondt i fødderne.

Jeg er i gang med efterårsoprydning i garderoben, og i den forbindelse fik jeg taget et familiebillede af mine Marc Jacobs sko og støvler.

marcjacobs

Jeg har de seneste måneder fået ryddet op i samlingen – og der er også et par stykker, der ikke er med på billedet, fordi de snart ryger til salg.

Men her er de altså, og jeg er stadigt jævnligt på udkig efter nye eksemplarer til samlingen.

Jeg tror, at grunden til det netop er Marc Jacobs sko, jeg har forelsket mig i, er at der findes så fantastisk mange forskellige udgaver – og så er de simpelthen skønne at gå i – jeg kan uden problemer danse til den lyse morgen i dem uden at få ondt i fødderne.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *