Dagens Fidus i gummistøvler og dansekjole

P1120297

P1120300

P1120301

P1120303

P1120317

Jeg nyder stort set altid mine mandag formiddage, hvor jeg har fået sendt hele familien ud af døren, kan sætte mig foran computeren med en god kop kaffe og kan komme i gang med en ny arbejdsuge ovenpå en skøn weekend sammen med familien.

Det er dejligt at være sammen, hygge og slappe af – men det er også rart at sidde i ro og fred og få noget arbejde fra hånden

Fredag aften var jeg til sommerfest med min søde veninde hos Universal Music – aftenen bød på flæskestegssandwich og kolde øl (genial menu), kulørte sjusser, shots og dans til den lyse morgen i godt selskab. Næste morgen var det tidligt op og af sted til vores årlige grillfest med min familie.
Vi er en stor flok fætre og kusiner, som nu i mere end 30 år (jeg var vist 1 år første gang) har holdt grillfest hvert år.

Det er fantastisk at se, hvordan vores børn nu pludselig løber rundt og hygger sig sammen – ligesom vi selv gjorde, da vi var små. Trutten ELSKER sine grandfætre og grandkusiner – og Fidusen elsker i det hele taget bare at være blandt så mange børn – og ikke mindst sin MosterLone.

Fidusen har for en enkelt gangs skyld selv fået lov at klæde sig på på disse billeder – og det blev til en kombination af to af hendes yndlingsting: dansekjole (det inkluderer sådan set alle nederdele og kjoler) samt gummistøvler 😉

Gummistøvlerne er faktisk disse – som hun har arvet efter Trutten – fantastisk at man for 100 kr kan købe gummistøvler, der nu stadigt holder til barn nr 2.

Nederdel: name it -.- top: H&M -.- Cardigan: Poppy Rose -.- Gummistøvler: CeLaVi

English:

My daughter has chosen this outfit all by herself – a pretty skirt and wellies 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *