Gummistøvler til både Mor og Trutten

gummistoevler

Sikke et vejr, det pludselig blev i fredags i København – det væltede ned med regn, og lyn og torden bragede hen over himlen.
Trutten var dog henrykt, da det gav ham mulighed for at få indviet sine spritnye gummistøvler, som han pt. er meget forelsket i (vi måtte fx. forhandle i længere tid den anden aften, fordi han nægtede at tage dem af, da han skulle i seng).

Gummistøvlerne er købt hos Kids World* til den nette pris af 104,96 kr. – og så er der endda altid gratis forsendelse.
De er af mærket CelaVi, og der er en del forskellige farver at vælge imellem.
Nu er jeg ikke just ekspert udi gummistøvler til børn, men de er lavet af naturgummi, og de virker til at være af rigtig god kvalitet, så det er umiddelbart et fund til prisen.
Hvis du også vil gøre et kup, så kan du finde dem lige hér*, men vær opmærksom på, at de er MEGET store i størrelsen.
Trutten brugere str. 23 i Bisgaard sko, og hér skulle han altså helt ned i en str. 21 – der er dog oplyst mål på siden, så dem kan du bare gå efter 🙂

Mine egne Hunter gummistøvler er efterhånden blevet ret triste at se på – er der ikke noget med, at der er et eller andet fantastisk fif til at pifte dem op igen?

Obs. Links markeret med en * er sponsorlinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Det koster dig ikke noget, og såfremt du ikke ønsker dette, står det dig naturligvis frit for at google dig frem til et direkte link i stedet.
Selve indholdet i dette blogindlæg er ikke købt eller betalt af en sponsor – det er stadigt et udtryk for min egen, selvstændige mening.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *